Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most nekem kéne lépnem?
Megismerkedtem egy fiúval, akivel randiztunk 3 hétig, de észrevettem, h valami nincs rendeben. Amikor felhoztam a témát aztmondta ő is most akart erről beszélni. Mivel nem rég szakított a volt barátnőjével, és még nem tudott magában rendet rakni. Ezek után egy hétre írt, de csak pár szót beszéltünk. Egy hete felköszöntött a névnapomon, de azóta megint semmi. Sajnos nekem hiányzik, bármennire is próbálom kiverni a fejemből. Szerintetek mennyit kéne várnom a jelentkezésére?
18/L
Nem tudod a tananyagot, a tanár kihív felelni. Mondhatod azt, hogy "Tanárnő, nem készültem", ő bevágja az egyest. Viszont tudod, hogy nem tudod az anyagot, mi a legrosszabb, ami történhet? Hogy beírja az egyest. De te mégis kimész a táblához. Mit gondolsz, mi a hatalmas nagy különbség a két út közt? Az, hogy megadtad az esélyét annak, hogy jobb jegyet is kaphatsz!
Remélem, érted a példát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!