Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet a testi érintkezé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet a testi érintkezésben harmóniát teremteni egy érzéketlen fiú és egy túl érzelmes lány között?

Figyelt kérdés

Szóval őt zavarja ha túl sokat ölelgetem, csókolom, leginkább nyilvánosan, nem vagyok kommunikatív, ezért egy ölelgethető bábunak érzi néha magát, én meg azért teszem, mert testi érintkezések nélkül egyszerűen rosszul vagyok, úgy érzem, mintha nem is szeretne, de ez a barátaimnál is hasonlóan van, naponta legalább 50 embert ölelek meg a suliban. Ebben nem tudtunk eddig közös nevezőre jutni, nem kell 2 percenként puszi vagy ilyesmi, csak ha kiülünk a parkba igazán átkarolhatna, miközben ülünk a padon.

Ja és valami más: most le szeretne fogyni és kiizmosodni, tudom, hogy nem pofázhatok bele ebbe, de nem szeretném, hogy fogyjon meg izmosodjon. Nagyon szeretem így a testét, utálom a vékony vagy izmos pasikat, mármint izmosból van szép is, de nagyon ritka, nekem akkor is a sörhas a szerelmem, persze nem túl nagy méretben. Plusz ha sikerül neki hisztis is leszek, már most érzem, mert nekem még elkezdeni sincs erőm ezt fogyás dolgot, pedig jó lenne, ha törékeny benyomást tudnék kelteni a testem vékonyságával, de semmihez sincs kellő motivációm. Tudom, hogy egy idegesítő főnökasszony vagyok, de nem nagyon lehet mit tenni ellene. Meg miért van az, hogy akárhányszor rossz kedvem van még rosszabbat képes csinálni belőle? Ilyen lesz ez rosszabb is dolgokat mond.

2014. jan. 27. 18:52
 1/1 anonim ***** válasza:

"tudom, hogy nem pofázhatok bele ebbe"

már mérnem? jártok nem?

2014. jan. 27. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!