Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyat akinek 23 evesen nem volt meg senkije?
Csak,mert en nemsokara 23 leszek,12 evesen voltam eloszor szerelmes,sokat kerestem part,nagyon szerettem volna oszinten szeretni,de nem jott ossze.
Erdekel,h van-e mas ehhez hasonlo cipoben...
Most elvagyok egyedul. :)
Koszonom a valaszokat!
Én most leszek 23 két héten belül és még sosem volt párom... de még az első csókom is várat magára. Éveken át be voltam gubózódva itthon és ki sem mozdultam, de elég hosszú háttere volt. Aztán később elkezdtem mozogni, lefogytam, elkezdtem közösségbe járni és teljesen megváltozott az életem a közelmúltban. (az elmúlt 1-2 év)
Azóta amióta megváltoztam, azt vettem észre, hogy meg-megnéznek a nők a vonaton/metrón, néha szemeznek is velem, bár elég bátortalan vagyok ebben is és inkább bevágom a pókerarcot, vagy elfordulok. Sőt, nem olyan rég, egy 17 éves lány is megkérdezte, hogy járnék-e vele. (igaz, visszautasítottam, mert nem volt szimpatikus)
Én még mindig keresem életem párját és remélem előbb-utóbb meg is találom. Mivel csak is komoly szándékkal jönnék valakivel össze, ezért nem felel meg akárki, csak olyan, akinek a személyisége olyan, ami passzol az enyémhez. (az említett illető nem ilyen volt)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!