Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem értem. Valaki segítene?
Akárhányszor elmegyek bulizni,vagy ide-oda a pasik mindig megtalálnak engem...
Aztán jön a szokásos...randira hív,találkozgatunk,elhalmoz minden széppel-jóval...majd mikor az ember azt gondolná a dolog komolyra is fordulhatna...egyszercsak megbolondul az összes...
Nem mondhatják,hogy ri**banc vagyok,eddig csak egy komoly kapcsolatom volt ami másfél évig tartott...a viselkedésemmel sem adok rá okot,mert egyáltalán nem viselkedem úgy,még akkor sem,amikor bulizni megyek...
Nem tudom mit rontok el mindig...bennem van a hiba? Ez már a 4.ember aki azt mondta nekem,h nem akar komoly kapcsolatot...nem tudom megérteni.
Tudom,hogy buliban az emberek 90%-a nem akar komoly kapcsolatot...
De én sosem a bunkó fajtáját fogtam ki...rendesen dolgozik,segít otthon a szüleinek,paraszti munkát folytat és dolgos,rendes...az utóbbinak pl. egy nő volt az életében...szóval ebből azt vettem le,nem lehet akkora szemétláda...
attól még az emberek a buliba kikapcsolódni járnak, kiereszteni a gőzt, stb.
nem feltétlen akarnak azonnal megállapodni, az első randi után.
azért mert valaki "normális" nem feltétlen keres tartós kapcsolatot. nagyon sok ilyen ismerősöm van.
persze keresheted magadban is a hibát ha minden áron ezt akarod, de akkor abban mi már nem segíthetünk túl sokat mert nem ismerünk téged.
Ezt pár sorból senki se fogja tudni megmondani. Ha benned van a hiba, akkor valószínűleg ők is csak pár randi után vették észre. Ha csak egy éjszakára kell valaki eredetileg, akkor a buliból hazaviszem, és adj neki. Ha randik után mondom, hogy nem akarok komolyat, az azt jelenti, hogy az illető jó nő, de defektes a személyisége.
Ha gondolod, írj, kezdjünk el beszélgetni, és ha látok valamit, ami szerintem nem jó veled kapcsolatban, mondom.
Utolsó..szerencsére velem nem fordult ilyen elő...volt annyi gerinc benne,h közölje legalább velem mi a stájsz...
Sajnálom :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!