Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy én soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy én soha nem bántok meg senkit, nem tolok ki senkivel párkapcsolatban, de én mindig megtalálom azokat akik csak kihasználnak?

Figyelt kérdés
Ez lehet a típusom? Mindig olyan aki bánt aki szemét velem? Lesz ez jobb valamikor? Az elején senki nem az, de egy-két hónap múlva kiderülnek a dolgok és valamiért sz.rba se néz. Pedig nem is az, hogy lefekszem vele és csak arra kellek neki (mert érzelem nélkül az nekem nem megy), de lekoptat mindenki egy idő után. Április óta 4 ilyen 1-2 hónapos kapcsolatom volt. Akik a végén lepattintanak. Azelőtt volt egy hosszú kapcsolatom, ahol folyamatosan csaltak, megaláztak de akkor tűrtem. Azóta az első bunkóság után elzárkózok. Lesz ez jobb? Nagyon magam alatt vagyok... :( Ennyire sz.r vagyok?

2014. jan. 25. 11:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem sem jó valakire ráakaszkodni, de azért Te is keresheted a másikat, hiszen abból látja, hogy fontos vagy neki.

Lehet, hogy túl visszahúzódó vagy ebből a szempontból és ezért egy idő után elbizonytalanodnak a fiúk, főleg, ha tényleg jól nézel ki, és sok a hódolód, ahogyan írtad - és félnek, hogy Te lépsz le. Talán ezt akarják megelőzni és inkább ők lépnek le.

2014. jan. 25. 11:43
 12/13 Költőnő? ***** válasza:
hát ha ennyire szeretethiányos vagy, az párkapcsolati függőséghez vezethet és ezelől minden normális férfi menekül
2014. jan. 25. 11:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Valószínű az Úrihölgy várja, hogy éveken át fussanak utána, és le se bogyózza az udvarlóit, akik, nagy csoda, jól megunnak.
2014. jan. 25. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!