Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tapasztalt valaki hasonlót...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalt valaki hasonlót párjánál?

Figyelt kérdés

Ápolt vagyok! Nem sminkelem magam minden nap, csak amikor megyek/megyünk valahova, de akkor se sokat. Néha otthon is. Nincs műkörmöm, nem festem a hajam, nem öltözöm kihívóan vagy úgy, mint egy sztár. Azt tapasztaltam, hogy a párom azokat a csajokat "nézi meg", akik festik a hajukat, műkörmük van és kihívóan öltöznek. Amikor megkérdeztem tőle, hogy befessem-e a hajam vagy szóba kerül, hogy esetleg műkörmöm lenne akkor erősen ellenezte. Amikor akár csak kilátszik a melltartópántom, mert éppen úgy ülök, már ugrik és szól, hogy figyeljek oda. Volt, hogy picit lejjebb csúszott elöl a pólóm és már majdnem látszott a dekoltázsom, mire ő azonnal megigazította a ruhámat. Ami nem baj természetesen! Nem tudom miért van, hogy azok a csajok keltik fel a figyelmét (nem kezd ki velük, csak észrevettem, hogy olyan képeket is nézeget) akiknek sokszor mű dolgaik vannak. Nálam viszont erősen ellenzi ezeket. Nem tudom hova tenni ezt a viselkedést. Kapcsolatunkban semmiben nincs hiány és nem vagyunk rosszban. Érzem, hogy szeret, de valahogy ez picit zavar. Megkérdeztem már, de nem igazán kaptam rá normális választ :) Volt nálatok is ilyen? Fiúk válaszát is várom!

28/N

2014. jan. 24. 23:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

7es vagyok.

Szerintem nem értetted meg a mondandómat.

Nem írtam, hogy legyél más, csak lehet, hogy néha el kell engedned magad, a modorosságodat ki kell zárnod, és kicsit nőiesebbnek, cicásabbnak lenned... nem tudom szebben mondani, hogy a párod csípi a r.bancos stílust, ezért néha magadra kell öltened egy ilyen álarcot, ami megszínesíti a te életedet is... Ez volt a mondanivalóm. ha nem érted, és most beírod, hogy "Nem vagyok kurwa!", akkor akkor 28 évesen még sok meglepetés fog érni... :D

2014. jan. 26. 00:24
 12/12 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Köszi a helyesbítési kísérletet, de nem értettelek félre..

Nem vagyok modoros. Miről beszélsz? :) Ha nem festem magam, nincs műkörmöm és nem öltözöm kihívóan, akkor már modoros lennék? Bár neked már lehet, az vagyok. Nőiesen öltözöm, kifejezetten csinos vagyok, de nem vagyok kihívó. Remélem érted a különbséget!

A párom nem csípi a ri*ancos stílust, ha csípné, nem lenne velem... Az ágyban kifejezetten rendben van minden,, nem mintha panaszkodtam volna erre. Így nem fogom megfogadni tanácsodat, hogy "öltsek álarcot". De ha te így csinálod, akkor egészségedre!!! :)

Szerintem világosan leírták előttem és én is, hogy arról van szó, hogy ezek a lányok feltűnőbbek az öltözékük, külsejük miatt. Valószínűleg nem értetted meg: nem csorog rájuk a nyála és nem feltűnően nézi meg és nem arról van szó, hogy állandóan azokat nézegeti, csak rájuk sűrűbben néz, mint másokra. Remélem immár érthető voltam! Köszönöm, amit eddig írtál, de ha további tanácsot adnál, akkor azt ne itt tedd, mert nem azzal kapcsolatban kértem tanácsot, hogy gond lenne az ágyban. Köszi.

2014. jan. 26. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!