Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok arról ha egy lánynak az lesz férje akivel elvesztette a szüzességét (szóval rajta kivül nem volt másik partnere)?
Na jó, igazatok van, elfelejtettem, hogy vannak impotensek meg frigidek stb.
Náluk működhet a dolog, másképp kizárt.
Az én dédim lehet, hogy valami ritka fura nő volt, de emlékszem amikor
megismerte a páromat (akkor még élt, már sajnos nem :/) és beszélgettek, akkor elkezdte átadni a "bölcsességeit".
Ő olyanokat mondott, hogy ne tartsa "pórázon az urát, mert nem kutya" (ez voltam én, bár még nem voltunk házasok), mert minden férfi néha eljár a bordélyba olykor, nem is lenne férfi. Akkor aggódjon ha nem járok majd.
A konyhából hallottam a bölcsességeit, és nagyon röhögtünk. (ő mindig is valahol a békebeli világban élt az élete végéig)
De néha elgondolkodtam arról, hogy ez mennyire lehetett elterjedt gondolkodás nagyanyáink korában? Hogy az volt a megcsalás, ha a szomszéd terikét kapta el, de a bordály az halál természetes?
Szóval azért nagyanyáink is elég huncutak voltak valószinűleg ;)
Ezek után dédfater (őt már nem ismertem) tuti nem a hűség mintaképe volt. :)
Végre egy értelmes ember:)
Hasonló sztorikban nekem is volt részem, a lényeg az volt, hogy még a férfi nagyképűen, büszkén a falu közepén csalta a feleségét, addig az asszonyhoz a kert alatt, titokban jött a szeretője.
Annyi volt a szerencséjük az akkori nőknek, hogy nem volt dns vizsgálat, így hiába volt szembetűnő, hogy mindenki a családban kék szemű, szőke, addig a gyerek korom fekete, nem tudott vele az ember mit kezdeni:D
akivel jó a szex elsőre azzal a legjobb is lehet az életben. izgalmasabb az újdonság varázsa - viszont nem mindenki igényli
30+F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!