Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha azért szakítok a pasimmal, mert kiderül, hogy csóró, ráadásul a szüleivel él?
A kérdés figyelemfelkeltésre írtam. Fiúk, akik a pénzük miatt frusztráltak, most elárulok egy kis titkot: 3 évig jártam egy gazdag francia fiúval, 4 évig egy gazdag magyarral. Azt hiszitek pénzzel tejfel az élet?
Gazdag fiúm: - mindene megvolt, ezért semmit nem tudott értékelni, egyre nagyobb dolgok kellettek, amik boldoggá tették őt
- zavart, hogy nem egyenletes arányban szálunk be a költségekbe, őt nem érdekelte, de a családdal volt konfliktusom, hogy én az ő pénzén élek
- veszekedésnél mindig zsarolt, hogy övé a ház övé a kocsi, bármikor kidobhat
- lenézte a többieket
A legjobb párosítás a gazdagság, becsület, szerelem. A szerelem az alap, a becsület az ablak, amin keresztül viszonyul a világhoz, a tető a gazdagság. Mindenki állitsa sorrendbe, hogy ő miből építené fel az otthonát. És nem siránkozni kell, hanem meg kell keresni a tetőtérhez/padláshoz való lépcsőt, legyen az egy külföldi munka, vagy vállalkozás. Senki oldalán nem éreztem olyan jól magam, mint a bizonyos szegény fiújén. A pénzéhes lányok olyanok mint a kemény cölibátusos gyermektelen pap. Senki se látott még olyat, mégis mindenki annak hiszi őket
Úgy látom akadtak akik csak a kérdés elolvasásáig jutottak:D
Mindig imádtam azokat, akik úgy válaszolnak egy kérdésre, úgy oktatnak ki másokat, hogy nem olvassák el a magyarázatot, hátteret. Viccesek az ilyen emberek, jól szórakozok:)
Egyetértek veled amúgy, és kedves tőled, hogy próbálod vigasztalni a szegény fiúkat. De vannak azért pénzéhes nők, és sok szerencsétlen szegény fiú meg csak addig lát, mert az fullos, hát az kell neki. Aki meg nem ilyen, az igen is tudja, hogy nem minden nő pénzéhes r.banc.
Nekem is van pénzem,jó nem vagyok milliomos de azért telik jobb cuccokra meg kell hagyni.Azonban ez az ismerkedésnél semmit nem számít.Az sem számít,hogy jól öltözöm vagy sem.
És a legfontosabb dolog sem számít,hogy belül milyen vagyok.
Lehetek én bármilyen,ha a genetikám nem olyan és nem születtem jóképűnek.Nyitott vagyok mindenkire,tanult ember vagyok.Jól öltözködöm,és mindig normálisan viselkedtem mindenkivel.
Mégsem kellek senkinek,pedig nincsen baj a személyiségemmel,rendes vagyok,normális felfogással.
Sosem fogom megérteni miért,de hát gratulálok a mai nőknek ha ennyi eszük van.(Tisztelet a kivételnek,akik nagyon kevesen vannak manapság,és nekik is mindig kapcsolatuk van).Ez az igazság és lehet lepontozni nyugodtan. :)
Kedves, hogy próbálsz önbizalmat növelni, de engem pl nem győztél meg. Legalábbis a tapasztalataimat nem:
Nem vagyok szép, és gazdag se. De egy valamit megfigyeltem. Ha kocsival megyek valahova, rögtön megnéznek a lányok, ha gyalog akkor nem. Ha azt hiszik, hogy van pénz+kocsi akkor nem számít már semmi más, csak az hogy a srác "vagány gyereknek" állítsa be magát.
Nem mondom, hogy mindenki ilyen, de nagyon sokan igen.
Hát a fene tudja. A magyar pasik se nem gazdagok, se nem túl jóképűek általában. Mégsem halt még ki a nemzet. Ha valaki nem is jóképű és nem is gazdag, az próbálkozzon olyan adottságaival, ami rendelkezésére áll. Egy ismerősöm például a jó dumájával, humorával és meggyőző képességével teszi ezt, nem kevés sikerrel.
Egyes pasiknak magyarázhatod évtizedekig, hogy nem azért nincs nőjük, mert minden nő csak a jó külsőre meg a pénzre hajt. Fontos a stílus, a fellépés, a kisugárzás. Ezeket nem lehet boltban megvenni, de fejleszthetőek. Ha valaki jóképű, kis cuki, annak lehet hogy a kisujját sem kell mozdítania, mert felszedik a csajok (kérdés, hogy milyenek), de aki nincs ilyen kiváltságos helyzetben az egész nyugodtan megpróbálhat egy nőnek nem a vizuális ingerlékenységére hagyatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!