Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan srác akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan srác akinek soha nem lesz barátnője, pedig nem néz ki rosszul és normális is?

Figyelt kérdés

Már közelebb vagyok a 25-höz mint a 20-hoz. Eddig nem volt dolgom nővel, egy-két bulizós, részeg kavaráson kívül. Egyszerűen úgy érzem, átnéznek rajtam a nők. Sok helyes lánnyal megismerkedtem már, de valahogy olyan elérhetetlennek tűnik nekem minden csaj. Bele se merek gondolni, hogy "mi lenne ha ..." Amikor megismerek valakit magamban odavagyok érte, gondolkodom hogy milyen jó lenne ha ő lehetne a barátnőm, de utána elvetem a gondolatot. Olyan érzés mintha minden nekem tetsző nő egy elérhetetlen szupermodell lenne. Pl. a lány aki most tetszik: 155cm, nagyon vékony, nincs nagy melle-feneke. De nekem nagyon bejön, szerintem tök aranyos és jó fej is. Ennek ellenére amikor a közelébe kerülök tiszta olyan mintha Candice Swanepoel (Victoria Secret modell) állna velem szemben.

Barátaim, ismerőseim szerint (lányok is vannak) nem vagyok modell-álompasi, de akinek a kigyúrt, rövid, szép világosbarna szemű-hajú pasik jönnek be, azoknál tuti befutó vagyok. Ennek ellenére én nem így gondolom.

Már lassan ott tartok hogy egy harmadik semleges neműnek kezelem magam. Eszembe se jut, hogy bármiért is velem akarna lenni egy igazi nő. Egyszerűen hihetetlen. Én olyan vagyok hogy a tenyerem hordoznám, soha nem csalnám meg, körberajonganám. De egyértelmű jeleket soha nem kapok. Pl. nem szoktak csak úgy rámvetődni a csajok és még olyan se volt hogy valamelyiknek a barátnője pedzgetette hogy bejövök neki és startoljak rá (haverokkal gyakran van ilyen, hogyha félénkek akkor az egyik havernő megemlíti hogy bejössz a barátnőmnek és onnantól rástartol élőben vagy facebookon). Havernőim szerint én olyan komolynak nézek ki hogy minden nő azt hiszi hogy stabil barátnőm van és mellette minimum 2 szeretőm. Ők is azt hitték amikor megismertek hogy több éves kapcsolatom van, meg gyerekvállalásra készülök.

Tényleg komolyabb vagyok a kortársaimnál, engem nem vonz az éjjel-nappal bulizás, komolytalankodás, ilyesmi. Mindig is jobban hajtott az hogy legyen egy jó egzisztenciám, családom. Már 17 évesen is azt mondták rám, hogy simám elmennék 30-nak is a viselkedésem alapján.

Munkámban jól keresek, középvezetői beosztásom van, sportolok gyerekkorom óta, van több hobbim is. Minden rendben az életemben.

Tudtok valami tanácsot adni?

2014. jan. 23. 12:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%
A mai társadalomnak köszönhető, hogy egyre csak többen lesznek
2014. jan. 23. 15:51
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Létezem. Elnézve a párokat a villamoson, én nem tudom 1ik helybe se beleképzelni magam.

Igazából már nem is nagyon érdekel, hogy van e mellettem valaki vagy sem.

Voltam már egyedül 4 országban, jól éreztem magam, oda mentem ahova akartam, kutya nem szólt bele mit csinálok.

25F

2014. jan. 23. 17:12
 13/18 A kérdező kommentje:

Sok jót írtatok.

- Önbizalomhiány: igen a tvnek és médiának köszönhető első sorban. A közelebbi csaj haverjaim például simán úgy beszélnek a "megcsinált" pasikról mint ahogy egy rossz férfias kocsmai beszélgetést hallgatnánk. Komoly barátja van, de a teremben a jóképű 70 kilós szteroidozott, kockahasú gyerekre csorgatja a nyálát. Meg minden tvműsorkor elmondják hogy "hú ez de jó pasi, meg az de jó, hú mit csinálnék vele". Ezeket a mércéket amiket hallok tőlük, én közelről sem teljesítem.

- Nők felmagasztalása: ez is pontos leírás. De mivel még nem volt párkapcsolatom, nem tudom hogy "mivel van dolgom". Amiket meg hallok, látok kapcsolati elvárásnak, annak szintén nem tudok megfelelni. Pl: egy ismerős csaj nekem panaszkodott hogy a pasija mindig ugyanazokra az unalmas programokra viszi, ő már valami izgalmasat akar (étterembe hordja, wellnessezni, romantikus tópari sétára és vacsorára vitte nyáron, most síelni voltak, hétközben is mennek erre-arra). Furcsák nekem ezek az elvárások, hogy mondjuk éjjel-nappal valami mindig izgalmasabb dolgot kell kitatálnom hogy megfeleljek. Plusz én is úgy gondolom amúgy hogy egy nőt a tenyeremen kéne hordoznom hogy megtarthassam. Valahogy úgy mintha 0-24-ben tepernem kéne teljes erőmből hogy ne hagyjon el vagy unjon meg.

- Hobbik: ebben a válaszolónak nincs igaza, több hobbim is van, rendszeresen járok mindenfelé változatos programokra. Pl. legutóbb egy csaj haverral kimentem a műkorcsolya EB-re (nem vagyok homokos, csak megkérdezte a csaj, én meg semmi programra nem mondok nemet). Vagy sorolhatnám. Szóval nem a négy fal között álmodozok.

Úgy érzem ahhoz hogy változzak kéne valami szikra. Hogy egyszer úgy igazán férfiként nézzen rám egy nő párkapcsolati vagy vonzódási szándékkal hogy történjen valami amitől elhiszem hogy kellenék neki. Sok barátomnak van olyan nője hogy ha beleképzelem magam a helyébe el se tudom képzelni hogyan lehet egy olyan csajt megtartani. Tegnap is azon gondolkoztam, hogy vajon mit tudhat a srác, hova viheti, mit csinálhatnak hogy így kitart mellette. Mert én hiába vagyok őszinte, kedves, stb. nem tartok sehol

2014. jan. 23. 17:27
 14/18 Zakathol ***** válasza:
51%

Mint mondtam: Előítéletek/általánosítás.

Egy(!) példa alapján szépen általánosítod az összes nőt. Az, hogy egy ismerősöd csaja egy sekélyes p1csa, még nem jelenti azt, hogy mindegyik nő az. Előbb ismerd meg a nőt, aztán döntsd el, hogy az amit ő tud nyújtani, neked megfelelő-e. Ha összefutsz egy anyagias nővel, és neked ez rossz érzés, akkor el szabad tőle köszönni, nem muszáj kényszerből leélni vele az életed.

2014. jan. 23. 17:30
 15/18 anonim ***** válasza:

"Ha összefutsz egy anyagias nővel..."

Az első "összefutások" alkalmával (sőt, még később is) nagyon kevés rossz tulajdonság derül ki. "Lakva ismerszik meg az ember", szoktuk e közhelyet mondogatni, és valóban igaz, de akkor már túl késő, mert beleszerettünk az illetőbe.

2014. jan. 23. 19:41
 16/18 aku19 válasza:
89%

Nézd a hölgyekhez oda kell menni és meg kell szólítanod nem muszáj mindjárt felszedni hanem beszélgetni kicsit vele hogy mégis milyen mert ha a kiszemelted nem tetszik neked (ami nem mindig akkor derül ki ha már szerelmes vagy belé hanem akkor is ha csak ismerkedsz vele) akkor el lehet tőle köszönni és keresel másikat aki majd jobb lessz mert 100 hölgyből úgy is lessz 1 akinek be jössz

20/F

2014. jan. 24. 12:24
 17/18 anonim ***** válasza:
43%
Nem kell agyonmisztifikálni a kérdést. Sima evolúció. Van, aki meg meri kockáztatni a "beégést", (az én koromban leégés, lebőgés volt), és odamegy a kiszemelt lányhoz, és van, aki gyerek nélkül hal meg.
2014. jan. 24. 15:58
 18/18 anonim ***** válasza:
Azért azt nem szeretném ha elkönyvelnénk hogy soha nem is lesz, de 24 éves vagyok és még nem volt barátnőm, csak barát nőm. Egyetemista vagyok egy férfias szakon, tehát a suliban minden lány foglalt kb., a bulizás nem az én műfajom, de szeretek kikapcsolódni, csak kulturáltabb módokon. Igazából nincs rá időm, néha szoktak úgymond kezdeményezni lányok, mert viszonylag jóképű vagyok, de még nem találkoztam olyannal, akivel el tudnám képzelni, hogy hosszabb távon megmaradjak, egyéjszakázni jelenleg még nem szeretnék, de nem zárom ki a későbbiekben. Engem hosszútávon idegesít, ha valaki folyamatosan mellettem van, és lusta vagyok egy barátnőnek még segget nyalni is, legalábbis amilyenek a maiak, hát sokszor én szégyellem magam helyettük, még egyetemen is képesek úgy viselkedni, mint a debilek... De én nem panaszkodom emiatt, ez van, majd külföldön talán jobb lesz, mert ki szeretnék menni a meló miatt aztán vagy maradaok, vagy nem, majd eldől.
2014. okt. 14. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!