Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok a 12 év korkülönbség ha a fiú 31 a csaj meg 19, de a csaj komolyabb a korosztályánál?
Nem sok.
Lehet esélye.
Én 34 voltam, amikor összejöttem egy 22 éves csajjal.
5 éve együtt vagyunk, 2,5 éve házasok.
ma 01:11
Ezt jó olvasni :)
Még semmi sem biztos csak felvetődött ez a kérdés bennem, mert azért mikor 27 vagy 28 voltam másabb volt egy 19 vagy 20 éves lánnyal járni.
ma 01:16
Jó olvasni ilyeneket
01:16 vagyok
azért azt vedd figyelembe hogy az ilyen korú nők "aktívabbak" úgyhogy ha összejön a dolog, figyelj rá hogy ne heti 1 móka legyen hanem ha igényli akkor kicsit több
ma 01:22
Erre is azt mondom hogy nem mindenkire igaz minden,nekem mikor még 20 voltam és akkor volt 19 éves barátnőm ő nem volt ez a túl szexelős de amire igény volt az mindig meg volt,tehát nem mindenki olyan túlpörgős.
01:22 vagyok
hajrá, szurkolok! a mi esetünkben nekem kellett felszedni őt és hónapokig nem hitte el hogy komolyan ő kell nekem. végülis jól alakult, mert azóta is nagyon-nagyon megbecsül engem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!