Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy amíg nem vagyunk egymásé addig a másik fél el tud csábítani? Közben a régi párkapcsolatodból a másik fél újra virágzik? Majd, ha egymásé lesztek az újjal ugyanott folytatódik a kapcsolat, ahol a régivel megszakadt, illetve amiért?
Szokták mondani, hogy valakit csak úgy 3 hónap után lehet teljesen kiismerni, mert csak ezután képes megmutatni minden sallang nélkül ki is valójában. (bár az idő nem feltétlenül 3 hónap, az csak olyan kb.)
Lehet úgy érzi befutott nálad, és hogy most lazít egy kicsit.
Csináljatok olyan közös programot, amit még nem volt. Valamit ami nem hétköznapi, valami izgit :) . Hátha visszatér az amit szeretsz benne. Egy kis izgalom senkinek sem árt :)
1# voltam
Szerintem en lehet hogy tudom a valaszt. Szerintem meg nem telt el eleg ido a korabbi kapcsolat ota/ v Te egyebkent nem zartad le teljesemn (mindegy miert, es az us hogy tudataban vagy- e). Sajnos szerintem Te nem az uj lanyt szereted, hanem a szerelem erzesere vagysz nagyon. Vagy maskent, az eszed azt mondja, igen, az uj laby tokeletes, szeretem, hiszen hulye lennek, ha nem. De igazabol nem ora vagysz szivbol, vagy talan meg senkire nem tudsz szivbol vagyni. Hidd el, ha o jo idoben lenne jo helyen, es ugy szeretned ahogy az eszed akarja, par honap/het utan nem erezned amit most.
Nem vagyok fiatal... Azt hittem, sokszor voltam mar szerelmes... Hat, harom eve rajottem, tevedtem. Az a szerelem az mindent felulirt. Es ott nem ereztem azt amit irsz, mig korabban igen. Annal az embernel a ket kezemet osszeteszem ha vele ebredhetek. Szoval nincs veled gond, adj idot magadnak hogy tenyleg tudj szeretni, ne csak akarj..
Elozo vagyok. Ha kesz lennel teljesen az ujra, nem szerepelne a kerdesben, hogy az exed viragzik az uk kapcsolataban. Mert egyaltalan eszedbe sem jutna a tema, plane nem hogy az o szerelmi eletet osszevesd a Tieddel.
Turelem! Ido! A multat kezarni elsosorban ido, es nem akarat kerdese.
Ne nevezd a felfogasomat primitivnek kerlek, igaz ki sem fejtettem mire gondolok.
Az en 4 eves kapcsolatom (egyutteles a kezdetektol) sincsen ellaposodva! Sott, folyamatosan teszek azert, hogy jo legyen, es a partnerem is. Es ezt ugy oldjuk meg, hogy nem csaljuk meg egymast, nem randizunk masokkal...
Ezert irtam, ha a megfelelo emberrel lennel, akit melyen szeretsz, nem feluletes szerelemmel, akkor nem lennenek ilyen problemaid. Persze amig ezt nem tapasztalod meg, addig ugysem fogod erteni mit irok.
Ez a nagy langolo szerelem az en tapasztalatokm alapjan nem az a szerelem, amiert az embert mindent megtesz majd.
Van egy olyan erzes, amikor tudod, hogy a masikhoz tartozol, latod a kulso- belso hibait, megis iszonyatosan szexi a szamodra, es hiaba latsz mas jol kinezo embereket is, megsem vonz mas annyira, mint o. tudod, hogy na ezzel is le tudnek fekudni, meg ezzel jo lenne, de egyszeruen nem erzed a kesztetest arra, hogy massal legyel. Es egyaltalan nem vak szerelmrol beszelek, hanem egy olyan kapcsolatrol amely jo baratsag, szerelem, kivalo szex, es szerete, es hasonlo dolgok egyuttesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!