Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor nem a barátommal vagyok szinte semmit nem tudok csinálni, csak rá gondolok és szinte rettegek hogy elveszítem egyszer valami miatt, vagy hogy szakítani fog, mit tegyek?
tény hogy gondok vannak az önbizalmammal...még pár éve beszéltem az Árpa Attilával és mondta h topmodell a magasságom miatt nem,de fotómodell teljes mértékben lehetnék...és én mégis önbizalom hiányos vagyok...bár ezt inkább az exeim nevelték belém..szinte sehova nem mehettem,ha meg igen,akkor is csak velük...és vannak ugyan barátnőim de ők már a saját családjukkal vannak elfoglalva...edzeni szoktam de mostanában elég sokat betegeskedtem igy avval felhagytam egy ideje.de tervezem hogy újra elkezdem...valamit tényleg jó volna csinálni...
Kedves Ismeretlen aki szerint "szánalmas" vagyok...te nyilván férfi vagy...és mint úgy örülök ha a te életed hibátlan és tökéletes de ettől még nem illik leszólni másokat..bár az intelligencia ahogy észre vettem nem a legfőbb tulajdonságaid közé tartozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!