Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleolvastam a barátom faceboo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleolvastam a barátom facebookjába és utána letámadtam, szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tudni kell hogy nagyon sokáig nem mondta ki a srác hogy együtt vagyunk, mindig letagadott és nem vállalt rendesen de ez kb 3 hónapja megváltozott és tényleg együtt voltunk már. Tudtam a múltját h régen egyszerre több lánnyal volt együtt, de tényleg megvátlzotott már viszont a régi sebek akkora nyomot hagytak bennem hogy nem tudtam benne soha bízni. Soha nem néztem bele a cuccaiba de akkor mégis rám jött valami és igazam volt, egy lányt randira hívott. Utána persze letámadtam és azzal védekezett h részeg volt és bizonygatta h szeret és megbocsátottam neki. Majd eltűnt pár napra és felhívtam hogy mivan..Erre megkaptam h tönkrettem mindent azzal h beléptem, undoritó vagyok és megutált az egész miatt viszont nem akart szakítani.. AZt akarja h könyörögjek kb a bocsánatáért.. Én még mindig szeretem pedig nagyon rosszul bánik velem sokszor, és nem tudom most mit tegyek... Nem tudom nem szeretni és szeretném ha kibékülnénk de ő az én bűnömet sokkal nagyobbnak tartja mint azt amit ő tett a hátam mögött és ötletem sincs hogy most mit csináljak.. szerintetek?

2014. jan. 22. 18:17
1 2
 11/13 Költőnő? ***** válasza:

Hát mint a mellékelt ábra mutatja, MÉGSEM változott meg.

Ha van benned tartás és tiszteled magad: úgy vágod ki, h arról koldul.

Ha meg nem: megérdemled, ami következik.

Aki tisztel és szeret vkit, az nem így viselkedik, mint ő

2014. jan. 22. 19:02
 12/13 anonim ***** válasza:

Egyik barátnőm hasonlóképpen jött rá hogy a vőlegénye megcsalja több mint 5 éves kapcsolat után.

Megromlott a kapcsolatuk, és a lánynak volt egy érzése...ezért belépett a pasi emailfiókjába. Ott talált csomó közös képet az új csajjal, csókolóztak is a képeken. Volt olyan is amin a pasi meztelen volt, de nem a barátnőm fényképezte le....akkor vajon ki?:)

Szóval így jött rá. És szakítottak. 26 éves volt akkor a lány. Azóta sincs senkije. 2 éve....

Ne maradj ilyen pasival szerintem. Tudtad milyen ember , és mégis összejöttél vele. Gondolom tanultál a hibádból most...

2014. jan. 22. 19:03
 13/13 anonim válasza:
volt már pasim. naponta csokikat meg mindenféle tyütyümütyüt adott nekem. alighogy 2 hete jártunk, de szakítottam vele. pedig úgy éreztem ő lesz álmaim pasija.... na de mindegy. hány éves is vagy? 22? 26? vagy még fiatalabb? előtted van még az egész élet hidd el találsz mást. am meg ha ennyire kellesz neki ugyis utánad megy!
2014. jan. 23. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!