Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hagyjam az egészet abba, és bízzam az időre? Vagy megoldódik vagy nem?
Egyetemre járok, nem szeretném kikürtölni, hogy melyikre lényeg az, hogy az egyik budaira.
Nagyon sok lánnyal találkozok nap mint nap, és mint minden más huszonéves szeretnék én is párt találni. A közvetlen környezetem szerint (baráti környezetemben lévő lányok akik eléggé kritikusak) jól nézek semmi baj nincs velem sem külsőleg se belsőleg.
Viszont amikor elkezdek ismerkedni egy hölggyel aki tetszik és persze tudom, hogy független akkor az ismerkedés addig tart amig csak ÉN irok neki vagy kezdeményezek beszélgetést.
Az, hogy ők oda jöjjenek hogy Szia hogy vagy az sose fordult még elő.
Azon gondolkodom, hogy abba hagyom az egész ismerkedés témát pár évig és majd 5-6 év múlva újra kezdem.
Ezt azért tenném mert azt mondják, a 20-as lányok a 30-as pasikhoz sokkal jobban vonzódnak mint a 2-3évvel tőlük idősebb pasikhoz.
Szerintetek mit tegyek?
"Soulmojo, nem ma tart itt a női nem, ez mindig is így volt. Pont hogy mára lazult fel, mert nem ciki (de elvárt azért ne legyen!), ha ő lép. A legtöbb fiú - legalábbis akikkel én ismerkedtem - kifejezetten zavarónak találja, ha nem lehet úgy igazán, önerőből meghódítani valakit.
Ha tényleg századjára is csak te keresed, akkor valószínűleg olyat választottál, aki nem érdeklődik irántad... Bár ezt azért az esetek nagy részében már lehet tudni előre."
Ezt most ugye te nem gondoltad komolyan. :)
Ugyanis ez, hogy a férfinak kell kezdeményezni csak olyan formában igaz, hogy a család, magyarul a szülők (egészen alacsony rangig is), választották ki a férfinak, de főleg a nőnek, hogy kihez mehet hozzá, ugyanis volt egy olyan fogalom korábban, hogy hozomány, továbbá olyan hogy társadalmi rang. Magyarul a potenciális kérők közül lett kiválasztva, hogy kihez mehet hozzá adott nő, meg a férfi is azt vehette el, aki parti volt. A szerelemnek ehhez vajmi kevés köze volt. Amiről beszélsz, hogy a férfinak kellett kezdeményezni, mert az olyan baromira férfias és a férfi csak akkor volt férfi ha ő hódíthatta meg a nőt az 20. századi találmány főleg. Szóval amit írtál az úgy ahogy van, nem igaz.
A "hódítás" az oké. Legyen. De ne abból álljon (szerintem) az ismerkedés, hogy CSAK te keresed, CSAK te írsz neki és CSAK te vergődsz, hogy szerelmetek beteljesüljön. A nőknek is igenis tetszik sok fiú/férfi/pasi, de hogy tegyenek is valamit, az ritka. Abba már beletörődtem, hogy a nők direktbe szinte soha nem próbálkoznak, de csomószor volt már olyan, hogy ismerkedtem, és ahogy a kérdező is írta, csak én kerestem, amikor írtam kb kemény 5 szavas válaszokat irogattak. Egy ideig próbálkoztam, aztán feladtam, másfele fordultam, olyan felé akinél láttam is, hogy tetszek neki és nem olyan volt az ismerkedés mint egy foghúzás.
Persze, nem gondoltam halálosan konolyan azt a mondatot, de lehet köze ahhoz a nők ilyen szintű passzivitásának, hogy ilyen példát lát a történelemkönyvektől kezdve a filmeken át.
De ahogy te is írtad, attértél olyanhoz, akivel kölcsönös(nek tűnt). Igen. Ez úgymond a lány kezdeményezése, észreveteti magát a kiszemelttel. Ezek a jelek stb nem mindig működik úgy, ahogy kéne, de azért lehet szűrni. Olyannal meg miért próbálkoznál, aki pár szavas válaszokat ad, nem érdeklődik? Nem kell rögtön randira hívni, hogy esetleg elutasítson, pár (enyhén flörtöl,ő) beszélgetésből kiderül.
A másik, én ha lányként próbáltam egyértelműen kezdeményezni, maximum szex lett a vége. Ami nem rossz, de azt az érzetet kelti bennem, hogy ha csak "loholok" a pasi után, ennyit akar majd belőlem..
Áh nem az, hogy nem érdeklődik, mert mondta, hogy szimpi vagyok szívesen ismerkedne, többször is megjegyzem. Kérdezett, válaszoltam normálisan. Kérdeztem én is, 5 szó válasz, nem kérdezett vissza. Kérdeztem megint, 5 szó válasz+1 kérdés. Normálisan válaszoltam, kérdezek megint 5 szó válasz. Kb ilyen volt a "párbeszéd". Belefáradtam egy idő után.
Szóval én ezt értettem az alatt, hogy ne csak a férfi vergődjön és érdeklődjön, hanem a nő is tegyen már legalább annyit, hogy ne öt-10 szavas válaszokat adjon, akár cseten akár élőben akár levélben és mutasson is legalább valami minimális érdeklődést és törődést. Illetve ne vért izzadva kelljen kihúzni mindent. Akivel én jóba lettem, mind saját maga osztott meg dolgokat és élvezet volt hülyéskedni meg beszélgetni. A legtöbb nő az ujját se mozdítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!