Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol szerezzek magamnak barátnőt? Budapesti vagyok.
1 nem járok bulikba sem diszkókba.
2 nincsenek barátaim sem ismerőseim.
3 csúnya vagyok (tudom, hogy ezt most nem kellett volna írnom, de ez az igazság, ha nagy az önbizalmam ha nem, ez van, csúnya vagyok).
mik a lehetőségeim?
valaki segítene?
hol vannak Budapesten olyan helyek ahol 21 év körüli lányok meg fiúk ismerkednek.
a találkozástól már nem félek.
attól félek, hogy......hmmm...ez az...most már nem félek, keresem kutatom, vagyis keresném, kutatnám azt a helyet ahol a velem egykorúak vannak, de sajnos nem tudom hol van ez a hely.
nincsenek barátaim sem ismerőseim, senkim sincs.
és ez elég nehéz a 0-ról...az én esetemben a -663856394764-ról indulni.
A mai nők 80%-a mind modell kinézetű, divat őrült, okostelefonról nem is beszélve, amit ugye extra dolgokra használnak.
Sajnos ezekre a műsorokra hallgatnak, mint a Való Világ 6, Éjjel-Nappal Budapest, követik őket, mert vagányok. Ezek a műsorok pedig a divatot reklámozzák, mert történetük az nincs.
A maradék 20% nő, az, akik nem járnak kihívó ruhákban, nem mutatják ki a mellüket, sem a feneküket, nem villogtatják az okostelefonjaikat, önfénykép, pufiszáj, stb... És sajnos ebbe már a 40-50 évesek is beletartoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!