Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy becézitek a párotokat?
Tökfej :)
De nem csak így.
Semmit,mert nem örülnék neki :D
Elsőre nem becézek. A becenevet ki kell érdemelni :)
A párom egyébként általában egyszerűen Szívem vagy Szerelmem, esetleg Babám. A lényeg, hogy az enyém :)
Jajj Cica, jajj cicám, ha már mindenképpen becézni szeretném és olyan a szituáció, mert amúgy nem becézgetjük egymást. Ez a cicás dolog is csak onnan maradt meg, hogy egyszer a buszon volt egy srác aki telefonált a barátnőjével, hogy "jajj cicám tudod hogy szeretlek, sose csalnálak meg, egyébként is csupa sznob csaj utazik a buszon". Na ezen röhögtünk hetekig, mert a beszélgetés még folytatódott egy halom jajj cicám résszel és majd egy óráig hallgattam a 3 órás út alatt, így mikor leszálltam a buszról egy kiadós röhögéssel köszöntöttem a barátom aki szegény nem értette mi van.
Szóval a becézgetés rajtattok múlik, hogy mi tetszik, mi nem és hogy van-e közös élményetek ami alapján kialakulhat egy becenév. Exek hívtak már babámnak, kedvesemnek, szerelmemnek, a standard kicsimnek (pedig nem vagyok kicsi), mindegyiket utáltam, de nem lehetett leszoktatni őket. Egy időben a babára én is rászoktam, aztán kezdtem érezni, hogy olyankor használtam mikor ex totál gyerekesen viselkedett.
23 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!