Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ugye normális, ha egy 12 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye normális, ha egy 12 éves kapcsolatban még vágynék arra, hogy a párom kimutassa, hogy szeret? Szex van amúgy.

Figyelt kérdés

Örülnék, ha néha annyit mondana, hogy "hiányoztál" amikor hazaérek a két gyerekünkkel a nagyszülőktől egy hétvége után, vagy hogy néha megdicsérjen rajtam valamit, vagy hogy alkalmanként megöleljen, vagy ha egyszer-egyszer érezném, hogy becsül.

Szerinte az is rendben van, hogy egyszerüen csak jön és bedugja a nyelvét a számba (csóknak ezt nemigen nevezném) vagy gondol egyet ha olyan hangulatban van és alámnyúl. Sokszor mondtam már neki, hogy ezeket ne csinálja, mert ettől nem fogok beindulni, de ilyenkor mindig megsértődik (és persze nem változik semmi, mert legközelebb is igy jelzi, hogy lenne kedve ágyba bújni).

Mit kezdjek egy ilyen férfival?

2014. jan. 20. 21:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
# 6: Mit nem értesz?
2014. jan. 20. 22:09
 12/19 anonim ***** válasza:

# 9: MONDD EL NEKI ÉRTHETŐEN, MIRE VÁGYSZ!

(És olvassátok el mindketten az Egymásra hangolva c. könyvet)

2014. jan. 20. 22:10
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem te is tudod, hogy ennek a kapcsolatnak már annyi, kihűlt. Kérdés, hogy neked ez elég-e, vagy esetleg erős leszel és kilépsz. Vagy éppen gyenge és tartasz szeretőt.
2014. jan. 20. 22:14
 14/19 A kérdező kommentje:
#12: nahiszen... engem sem akar végighallgatni, mert ahogy elkezdem, hogy mit szeretnék (nem azt, hogy ő mit nem csinál), akkor mitha bezáródna a füle. sosem olvasna könyvet ebben a témában. nem az a tipus. önző kos, és olyan nincs, hogy ő valamit nem csinál jól.
2014. jan. 20. 22:18
 15/19 anonim ***** válasza:
Akkor gondold végig, hogy kell-e neked egy önző ember, aki semmibe veszi a te érzéseidet, igényeidet.
2014. jan. 20. 22:19
 16/19 anonim ***** válasza:
Hat en mar csak azt tudom elkepzelni hogy csak azert van veled hogy valakivel szexeljen..
2014. jan. 20. 22:20
 17/19 A kérdező kommentje:
#13: nem egyszerű kilépni, ha már van gyerek. én nem is rémülök meg attól, hogy dolgoznunk kellene ezen, csak nem tudom megértetni vele, hogy a 'testvérként egymás mellett élünk" és a " lezavarunk egy numerát" között azért van még árnyalat az életben....
2014. jan. 20. 22:20
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem egyszerű kilépni, de én pl. ilyen helyzetben megtettem (több évig küzdöttem a saját igényeim érvényesüléséért, hiába, és egyre rosszabbul éreztem magam, az önbecsülésem már mínuszban volt).
2014. jan. 20. 22:34
 19/19 anonim ***** válasza:

Legy rideg vele, es ne olelgesd, meg semmi. Szexelj vele, de csak ennyi. Ha ennek hatasara sem kezdi el hianyolni, akkor lehet, ott mar semmi sem fog valtozni.

Talan ha erzene, hogy elveszit, vagy valami ilyesmi.

Esetleg hagyd, majd tavasszal ha kisut a nap, talan minden jobb lesz.

Reg van ez igy?

2014. jan. 21. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!