Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak, fontosabb a kollégája, mint én?
21 éves lány vagyok már 5 éve van egy kapcsolatom,együtt élünk,a barátomnak semmi nem tetszik sohasem,én dolgozom,de neki nem elég az a pénz amit keresek130.000 ft,mindig kiabál velem,pedig itthonra én veszek mindent,nem is ez a lényeg,hanem az,hogy van egy kollégája,aki mindennap át jön játszani,én mindennap szépen kitakarítok,én vittem ki a karácsonyfát is,tegnap a kollégája bele lépet véletlen egy karácsonyfatüskébe,ebből én akkora lecseszést kaptam.Hogy söpörjek jobban össze,mert Krisztián bele lépet egy tüskébe,hát bocsánat hogy nem tudtam rendesen össze söpörni,hogy van a lakásba 1-1 tüske:( most elment a kollégájához,jönnek vissza játszani ide hozzánk,most megparancsolta,hogy söpörjek jobban össze! de rám kiabált nagyon..:( most már vagy 3 órája takarítok,de félek,ha mégis belelép 1 tüskébe én azért mit fogok kapni.
Én a haverjával is tök kedves vagyok,a szentestét is megengedtem,hogy itt tölthesse,csak már sírva takarítok..:( nagyon veszekedett velem ezért..:'(
Írj privit.:(
Talán meleg a barátod,hogy nem a csajával foglalkozik?
Mi az hogy játszani megy át?
nem értem:/
amúgy igen erre énis gondoltam.
Csak nagyon rosszul esik,hogy kiabál velem,ez a haverja mindig is fontosabb volt neki,mint én
És tegnap,hogy még hangoztatta,hogy jaj bele léptem 1 tűskébe,ebből tudtam hogy olyat fogok kapni a fejemre..:S
de ha ma is át jön hozzánk,és belelép,vissza fogok szólni..már nem bírom:S
priviben elmondom mit lehet ilyenkor csinálni
és meghallgatlak,mert itt azért több van gondolom:(
Erre meg bőg, mintha nem az ő választása lenne......
Vedd már a kezedbe az életed! -.-
Első válaszoló vagyok. Azt ki is hagytam a válaszomból, hogy ha nekem lenne olyan párom, aki egy barátja előtt ilyen szinten megaláz, hogy üvöltözik velem és takarításra KÉNYSZERÍT, abban a pillanatban nekiállnék csomagolni és egy életre ott hagynám.
A drága párod egyáltalán nem becsül téged, csak azért tart, hogy szolgáld..
Istenem, de MIÉRT KELL az ilyet eltűrni???ááááááááááááá...
argh....
magamba tudnék marni ilyenkor komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!