Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ment már tönkre amiatt kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ment már tönkre amiatt kapcsolatotok, mert a párotok állandóan az exeit emlegette?

Figyelt kérdés
Előrebocsátom, felnőtt férfiról van szó. Mindent kéretlenül elmond a volt kapcsolatairól, kalandjairól, azt is tudom már lassan, kivel név szerint hol, milyen fűcsomón szexelt. Többször céloztam már neki rá, hogy nem ilyen formában vagyok kíváncsi a múltjára. Mélyebb dolgok megbeszélésétől irtózik, néha belekezd, de csak morzsákat mond, én meg nem szeretném azzal tölteni az életemet, hogy kimozaikozom. Utána következik egy pálfordulat, és kijelenti, hogy ne is próbáljam megérteni. Megnyílni sajnos ezek miatt nem tudtam neki a fél év alatt. Már sosem lesz jobb? Egy ideje nagy nehezen abbahagyta az állandó 'sztorizgatás', de sajnos rengeteg kételyem, frusztrációm származik már ebből. Ha éppen visszautasít valami miatt, csak arra tudok gondolni, hogy azokat a nőket biztos nem utasította vissza stb... Ő körübelül 5%-át ismeri az eddigi életemnek. A múltkor a fejéhez vágtam, hogy őt nem is érdekli a személyem, de ez szerinte nem igaz, ezt csak én látom így. Én láttam benne értékeket, amiért képes voltam megszeretni, mégis úgy érzem, tudattalanul egyfolytában próbál meggyőzni az ellenkezőjéről. Nem akarok kisregény írni, csak kíváncsi vagyok más mit tenne a helyemben. Valóban menthetetlen helyzet? Jobb lenne inkább kilépni, vagy valakinek sikerült hasonlót megoldani, kibogoznia a csomót?

2014. jan. 18. 20:30
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Ilyenkor úgy érzem, én sem értem az embereket, mert más párok biztos a közös élményeket szedik elő a tarsolyukból, én meg egy vagyok a sok közül. Én azt megértem, hogy a férfiak egymás között kibeszélik ezeket (sokszor a nők is.) Na de úgy, hogy közben én ott ülök, mint a barátnője?
2014. jan. 18. 21:19
 22/28 anonim ***** válasza:
Milyen korosztályról beszélünk, hogy még a haverok is benne vannak? Esetleg ők is átérezték amit a párod az exeivel? Tényleg nem értem, egyre gázabb és most már én is hajlok arra, hogy lépned kell.
2014. jan. 18. 21:20
 23/28 A kérdező kommentje:
Azt nem hinném, hogy kevés vagyok neki (nem nagyképűségből, de néhány dolognál megilletődött.) Talán ő érzi kevésnek magát? Nem tudom... Amúgy én vagyok az idősebb. Lehet, hogy tudat alatt frusztrálja, vagy csak ennyire éretlen. Racionálisan abszolút felnőttnek látom, de érzelmileg ezek szerint infantilis.
2014. jan. 18. 21:21
 24/28 A kérdező kommentje:
Huszonévesek vagyunk amúgy.
2014. jan. 18. 21:22
 25/28 anonim ***** válasza:
Értem és ha már idősebb vagy, valószínűleg érettebb gondolkodású is. Ha te nem tudsz ezen segíteni neki illetve változtatni rajta, mi sem fogunk tudni sajnos...
2014. jan. 18. 21:30
 26/28 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos egyre összetettebb ez a probléma, ahogy mélyebbre ások. Nem tudom, meddig lesz erőm ehhez. Nem szeretem a dolgokat egyből feladni. Csak gondoltam, hátha volt valaki hasonló helyzetben már. Lehet, hogy nem kéne önjelölt pszichológust játszanom :D Talán azért tartok ki ennyire, mert minden másban sokkal jobb, mint az előzőek voltak.
2014. jan. 18. 21:34
 27/28 anonim ***** válasza:
Mint említettem én is megéltem ezt férfi létemre, nem volt kellemes, aztán valahogy elmaradt, pedig kezdtem bedobni a törölközőt... Tudod egy lehajtott fej, vagy egy szúrós tekintet sokkal jobban a tudtára adja a másik félnek az érzelmeidet mint a szavak, talán még ebben bízok a te részedről...
2014. jan. 18. 21:39
 28/28 anonim ***** válasza:

Én még csak húsz éves vagyok, de három éve (tudom még nagyon gyerekek voltunk) volt egy olyan barátom aki nagyon hasonlított a tiédre. Beszélt ő is az exeiről, próbált hasonlítgatni az exeihez, stb. Ami viszont borzalmas volt és amit nagyon bánok és nagyon rosszul esik tőle az az, hogy mint utólag megtudtam a kapcsolatunk alatt eléggé kirészletezett engem a barátainak. Akkor kezdtünk el szexuális életet élni, és mindig elmesélte (eléggé részletezve) a barátainak az egészet. Azóta meg kitudja kinek még.

Szóval szerintem a te eseted is eléggé elgondolkodtató, hogy ha az exeit elmesélte akkor 90%, hogy téged is elfog. :(

Mindenesetre szerintem is ülj le vele beszélgetni, és figyeld meg hogyan reagál, mennyire vesz komolyan, így nyilván ha (semmin sem változtatva) tovább folytatja akkor látszódni fog, hogy sajnos nem sokat érsz neki.

2014. jan. 21. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!