Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, lányok! Ti járnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lányok! Ti járnátok programozóval?

Figyelt kérdés
Vagy ez a szakma még mindig egyenes út a nőtlenség permanens állapotához?
2014. jan. 17. 13:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
már úgy vártam, hogy valaki forráskóddal próbáljon vicceskedni
2014. jan. 17. 14:05
 12/18 anonim ***** válasza:

Pont ma kaptam!

"

MODERN FELVILÁGOSÍTÁS...

- Anya én nem értem ezt a méhecskés felvilágosítást, meg ezt a gólyás hülyeséget és az sem tiszta, hogy miért nem mehetek diszkóba!

- Na, ide figyelj kisfiam, te egész nap csak a számítógép előtt ülsz, megpróbálom elmagyarázni úgy, hogy te is megértsd. Mint minden fiúnak, neked is van egy pendrájvod, amivel nagyon jól el lehet szórakozni. Egyelőre tanácsolnám a single player módot, majd ha 18 éves leszel, akkor jöhet a multi player. Kerüld a fizetős szolgáltatásokat, nagyon jó a demójuk, de soha nem lesznek a tieid. A lányoknak van egy USB portjuk, amibe pont bele illik a te pendrájvod. Vigyázz, csak biztonságos portot használj, mert a vírusok nagyon veszélyesek! Ha meg véletlenül letöltesz valamit, akkor örökre csak azt a számítógépet használhatod és 9 hónap múlva lesz egy ipad minid. Vagyis nem egy sajátod, hanem egy közös, amit akkor is közösen fogtok használni, ha már nem is egy helyen laktok. A lányokon vannak még további csatlakoztatási lehetőségek, de ezeket inkább haladóknak találták ki, és ezeket komoly tűzfalak védik. Elképzelhető, hogy első alkalommal szoftveresen lefagysz, de ez természetes. Probléma lehet még a túl gyors letöltés is, de majd belejössz. Ne lepődj meg, de nem csak pendrájvok léteznek, van akinek nagyobb harddiszkje van, de olyan is akad, akinek csak SD-kártyája, esetleg mini SD-kártyája, mint apádnak. Vigyázz, a diszkóban nehogy bele tegyenek valamit az italodba, mert akkor jön a kék halál, megsérül a memóriád és akkor mindenképp újraindítást igényelsz.

És amíg újra indulsz, addig bármi megtörténhet, ne feledd rajtad is van néhány USB port! Ha esetleg önszántadból is használnád a portjaidat, akkor se aggódj, egyszerűen csak fordítva vagy bekötve. No para, mi akkor is fogunk szeretni apáddal, ráadásul akkor profi módon fogod tudni kezelni a grafikai szoftvereket. Most pedig húzzál a szobádba és tanulás helyett ne a számítástechnikai oldalakat nézegesd!

"

2014. jan. 17. 14:16
 13/18 anonim ***** válasza:
Az én párom is az, kicsit kocka de engem nem zavar :)
2014. jan. 17. 14:19
 14/18 anonim ***** válasza:
Nálam ez egyáltalán nem lenne kizáró ok. A testvérem is programozó, és teljesen normális, jó fej, humora van, hobbija, barátai, minden ilyesmi. Akkor gondolom, nem ő az egyetlen normális programozó-féleség, és ha találkoznék egy hasonlóvan normális programozó-egyeddel, akkor ez önmagában nem lenne kizáró ok.
2014. jan. 17. 14:33
 15/18 anonim ***** válasza:
Az én párom is az, és nagyon sokat foglalkozik velem és soka4 vagyunk együtt :)))
2014. jan. 17. 20:37
 16/18 anonim ***** válasza:

"önmagában nem lenne kizáró ok"

Miért, ez valami negatív tulajdonság? :DD

2014. jan. 17. 21:49
 17/18 PearlDiver ***** válasza:
Nem negatív, csak közkeletű vélekedés az informatikusokról hogy kockák, antiszociálisak és nehezen teremtenek kapcsolatot. De ez sokszor abszolút nem igaz :)
2014. jan. 18. 12:35
 18/18 anonim ***** válasza:
persze hogy járnék programozóval, legalább tudna segíteni a programok megírásában és gyakorlásában :D
2014. jan. 18. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!