Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézeget egy lány barátja a neten más lányokat minden nap az iwiwen, ill. különböző hirdető (pár, vagy partnerkereső) oldalakon? , ha állítása szerint nem keres senkit és hűséges; és csak ordibál, ha kérdezem erről és letagadja.
Figyelt kérdés
2009. dec. 2. 14:22
11/12 A kérdező kommentje:
érdekes, hogy a párom nem ad konkrét okot bizalmatlanságra, de arra sem, hogy megbízhatok benne!nem mond kedveseket,(neki elég, ha én mondok) de idegesíti, ha vádaskodom, amiket rendre le is tagad ugye, ahelyett hogy szépen elmondaná mekkora kincs vagyok neki, vagy legalább annyit, mekkora nem.Létezik egyáltalán olyan kapcsolat, ahol elvannak egymással a felek úgy, hogy nem biztosítják a másikat az érzelmeikről?együtt vagyunk és kész - alapon?
2009. dec. 4. 17:31
12/12 A kérdező kommentje:
a legutóbbi amit írtam, tárgytalan már
2009. dec. 5. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!