Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jo otletnek tunik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sweety19 kérdése:

Szerintetek jo otletnek tunik fog orulni neki?

Figyelt kérdés
Barátommal szakitottunk.Mindketten sirtunk amikor elvaltunk.11 napig nem beszelunk majd es elmegyek hozza amikor nincs otthon es elkeszitem a kedvencet.A szuleivel mar beszeltem benne vannak.

2014. jan. 16. 13:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem. Sőt. Én ezért kivágnálak, hogy a hátam mögött kavarsz az én tudtom és beleegyezésem nélkül.
2014. jan. 16. 13:45
 2/9 anonim ***** válasza:
*szakitás után a hátam mögött kavarsz az én tudtom és beleegyezésem nélkül.
2014. jan. 16. 13:46
 3/9 A kérdező kommentje:
Mar o is meg lepett igy engem.
2014. jan. 16. 13:46
 4/9 anonim ***** válasza:
ebből balhé lesz :D
2014. jan. 16. 13:47
 5/9 A kérdező kommentje:
Balhe nem hiszem. Nagyon szeretjuk egymast csak most eleg rosz helyzetbe alakult ki.szulei is jo otletnek tartjak.
2014. jan. 16. 13:49
 6/9 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Mar o is meg lepett igy engem.

De gondolom akkor nem szaktás után voltatok.

2014. jan. 16. 13:53
 7/9 A kérdező kommentje:
De igen akkor is szakitas volt. Ja es ez nem olyan h ami nem megy nem kell eroltetni. Mas helyzet van.
2014. jan. 16. 13:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Kérdező, egy jó tanács: amíg ilyen ovi-szinten toljátok a párkapcsolatot, addig szerintem maradjatok a homokozónál és az építőkockáknál, ne járjatok. A párkapcsolat nem úgy működik, hogy állandóan szakítunk, aztán elkezdünk kedveskedni egymásnak. Ilyen gesztusok a párkapcsolatban szoktak lenni, nem utána. Én gyakran csinálok ilyesmit, sokféleképpen lehet meglepni a párodat, de nem kell ezért direkt szakítani előtte.

Ha már elég nagyok vagytok járni, akkor legközelebb inkább próbáljátok MEGBESZÉLNI ÉS MEGOLDANI A PROBLÉMÁITOKAT, ahelyett, hogy rögtön sírás-rívás-szakítás....

19L

2014. jan. 16. 14:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Oke. Koszi
2014. jan. 16. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!