Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exemmel mindig is tartottuk a kapcsolatot, de mostanában majdnem minden nap beszélünk, legtöbbször ő ír. Újra akarja kezdeni?
Ez csak annyit jelent, hogy nőtt a kedveltségi szinted nála. Olyat mondtál vagy tettél ami pozitiv hatást gyakorolt rá, tetszett neki igy most a "topon" vagy nála amig nem rontasz valamivel. De az is lehet, hogy egyszerűen csak jó napja volt, vidám és boldog. Olyankor én is kedvesebb vagyok mindenkivel.
Talán úgy érzi a fentiek hatására, hogy magasabb fokra lépett a barátságotok ezért változott. De az is lehet, hogy a régi érzések sejlettek fel benne. Én ismerem ezt a dolgot. Kb ilyesmire kell gondolni.
Ettől még nem biztos, hogy újra akarja kezdeni, de nincs kizárva. Majd alakul, csak maradj olyan vele mint eddig mert úgy látszik az bejött neki.
"Ez csak annyit jelent, hogy nőtt a kedveltségi szinted nála. Olyat mondtál vagy tettél ami pozitiv hatást gyakorolt rá, tetszett neki igy most a "topon" vagy nála amig nem rontasz valamivel. De az is lehet, hogy egyszerűen csak jó napja volt, vidám és boldog. Olyankor én is kedvesebb vagyok mindenkivel.
Talán úgy érzi a fentiek hatására, hogy magasabb fokra lépett a barátságotok ezért változott. "
Én is inkább ebben gondolkodnék a helyedben, ha csak azóta nem szúrtad el iszonyatosan a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!