Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy megcsaltad a párod és titokba tartottad?
Például a jelenlegit, és együtt vagytok még.
Vagy egy korábbi kapcsolatban, aztán egy idő után nem bírtad és szakítottál.
Aki titokban tartotta/tartja, az hogy bírta/bírja? Úgy értem a párod szemébe tudtál/tudsz nézni? Nem emészt fel?
Ugyanúgy működik a kapcsolat?
nem könnyű.. rosszban voltunk.. hanyagolt.. ez persze nem mentség!
úgy gondolom megfizettem érte mert bűn rossz volt..
jellem kérdése hogy hogyan vészeled át
egy év után mondtam el
volt nem is egyszer
amúgy lehet hogy tudja, én nem mondtam neki, ő nem kérdezte
köszönjük jól megvagyunk
nem, nem vagyok lelketlen és érzéketlen sem
lehet hogy te lecsapsz egy legyet neked az semmi az én szememben meg gyilkosság
nem vagyunk egyformák
igen, azért írtam a fentit hátha magadba nézel és rájössz
te sem vagy tökéletes csak más a hibád
Ez a helyzet, igen, de azóta sokkal jobb a kapcsolatunk.
Bár nagyon emészt a bűntudat, de ezáltal, hogy tudom, hogy rosszat teszek ellene, így már nem haragszom azokért, amiket ő tett ellenem, és nem agyalok az olyasmi hibáin.
Másrészt ez az egész önbizalmat is ad.
Így amellett, hogy nagyon megterhelő, és egy senkinek érzi tőle magát az ember, érdekes módon a kapcsolatunk azóta ezerszer jobb.
Volt, ez segített kilépni egy már számomra halott kapcsolatból, mert feleszméltem, hogy ez így nem okés. Szakításkor nem mondtam el neki, nem akartam a lelkébe gázolni még jobban. Viszont a mostani párom tud róla, túlságosan nyomta a lelkem ahhoz, hogy örökre titok maradjon. Többet nem tenném meg, de akkor arra volt szükség, hogy felismerjem a helyzetet és lépjek. Mondjuk szerintem alapból ha felmerül a megcsalás, annak a kapcsolatnak már vége, csak nem merik kimondani.
23 N
Előző barátnőm csalt meg engem, de azonnal el is mondta. Megbocsátottam neki és folytattuk, de nemsokára mégis vége lett, mert beleszerettem másba. Vele én csaltam meg (igaz csak csókkal), de én is elmondtam neki és másfél nappal később szakítottam is. Úgy érzem, korrekt voltam és nem hazudtam senkinek, a mostani barátnőm is tud mindenről.
Sosem tudnám titokban tartani, mivel számomra egy párkapcsolat egyik alapja a bizalom. Ha azért nem mondom el, mert ha megtenném, kidobna, akkor semmi értelme vele lennem. De ott kezdődik, hogy egy jól működő kapcsolatban meg sem tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!