Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális reakció szerintetek a barátomtól?
A barátomról tudni kell, hogy sosem ébred fel az ébresztőórára, és lehetetlenség 10 percnél korábban felébreszteni.
Ilyenkor hagyom, mert nem akarom rángatni.
Ma vizsgája volt reggel, fél 7-kor csörgött ébresztgettem de semmi... így hagytam hogy az ő dolga.
8-kor elkésve kelt és kiabált velem hogy tudom jól hogy vizsgázik mirét nem ébresztettem fel és hogy lehetek ilyen felelőtlen 21 éves létemre...
Mondtam neki hogy nem az én kötelességem felébreszteni, erre azt vágta a fejemhez hogy ez igaz, de miatta mvolt fent hajnali 2-őig (szeretkeztünk)
Aztán dúlva-fúlva elment.
Vélemények?
Szerintem egy kicsit túljátszod ezt a dolgot. Nekem a csajom ilyen, egy órán keresztül kell ébresztgetni jobb esetben. Engem is fel szokott húzni de azért nem agyalok a szakításon... Ilyen és kész, nem tudok vele mit csinálni. Én sem tudom megcsinálni azt, hogy könnyebben, mélyebben aludjak és nehezen keljek, Ő se tud semmit csinálni az ellenkezőjéért.
Azt meg szerintem meg lehet érteni hogy a vizsga miatt ideges volt. Vagy nem?
Neked annyi csak a felelősséged, hogy nem gondoltál arra, hogy az adott pillanatban tényleg rajtad múlik, felkel-e vagy nem, és odaér-e a vizsgájára.
Én úgy látom, hogy neki viszont nem kéne hagynia, hogy ilyen helyzetbe kerülhessen, és ki kéne fejlesztenie magában hogy fel tudjon kelni. Még kevésbé kéne rád kennie!
És lehet, hogy időnként szex helyett a problémáitokról kéne beszélgetni hajnai 2-ig (és képtelen lennék lefeküdni addig a barátnőmmel, amíg valamilyen nézeteltérés tisztázatlan köztünk).
Mindketten vállaljatok több felelősséget egymásért, és a kapcsolatért!
A pasid egy idóta. Mindenkinek saját felelőssége felkelni időben. Valszeg azért nem kel fel az órára, mert hozzászokott, hogy áh úgyis te ébreszted fel.
Szal jah. Nyugodtan megmondhatod a kedvesednek, hogy talán xy évesen leheten lehetne annyira felelősségteljes, hogy megtanul felkelni a k*baszott ébresztőórára és nem tőled várja, hogy kakukkolj neki.
27f
Ha engem vizsga előtt nem ébresztenének fel a szobatársaim (pláne, ha a barátnőmről lenne szó), valakit kivágnék a csukott ablakon. Nem kötelességed felébreszteni? De hát a kapcsolat nem arról szól, hogy összefonódik az életetek? Az ő kudarca neked is kellemetlen, és egy bukott vizsga mély nyomokat tud hagyni.
Persze, neki sem lett volna szabad kikelni magából, de mit vársz? Stressz volt a stressz hátán.
Szerintem ez egyébként csak egy kis vita, amit simán el tudtok simítani. Ha nem bukik valami nagyot a srác...
Beszélj vele, amint hazaér.
Most hívtam..Teljesen semleges volt és kérdeztem mikor találkozunk ma.
Erre azt mondta találkozzunk holnap, jót fog tenni hogy nem leszünk együtt. És úgy köszönt el, hogy jó legyek.
Ilyet sose szokott. SOkat veszekszünk mostanában az igaz, de hogy ezzel véglegesen ennyire kihozzam a sodrából..és most is mondta hogy nem tudja hova tenni a reggeli viselkedésemet.
Soha nem akart még magától különlenni, csak ha közbejött valami
17.-nek
Jaj ugyanmár. És ha egyedül fogsz élni akkor mi a fszomat fogsz csinálni? Megtanulsz felkelni órára. Ennyi én nem várom el, hogy bárki is ébrsztgessen, mert az én felelősségem felkelni. Akármit is mondasz ebben nincs igazad. És ha 4:30-kor kell majd felkelned mint nekem? akkor is akkor mit csinálsz? akkor is elvárod a párodtól, hogy ébredjen fel 4:30-kor és ébresszen fel? Ne röhögtessél már.
A kérdezőnek semmi felelőssége nincsen. SEMMI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!