Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanátok a barátnőtökkel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok a barátnőtökkel, ha úgy lépne be a facebook fiókotokba összesen 2 alkalommal, hogy előtte ti megadtátok hozzá a jelszót neki?

Figyelt kérdés
2014. jan. 14. 23:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
nem, rendszeresen hagyjuk úgy egymás laptopjain nyitva a dolgokat, és nincs is mit titkolnunk. Így működik egy párkapcsolat.
2014. jan. 14. 23:45
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem, mivel eleve nem adnám meg a jelszavam :)
2014. jan. 15. 00:05
 13/17 Költőnő? ***** válasza:
én sem lépkedtem be soha az övébe csak úgy passzióból. Bízom, bíztam benne, nem nézegetem, mert minek? Ami olyan, h engem is érint, úgyis elmeséli, ha meg nem, hát akkor meg minek nyomozgatni, ott ette meg a fene. Persze ha vkinek vmilye meg volt nyitva, nem volt soha probléma, h belenéz a másik, de magamtól sosem léptem volna bele.
2014. jan. 15. 00:12
 14/17 anonim válasza:
Nem. Amikor párkapcsolatban voltam mi is tudtuk egymás jelszavát. Elvégre ha nincs takargatni valóm akkor miért lenne baj ha belép? Nálunk nem volt ez probléma. Az meg nem zavart ha netán kíváncsi volt hogy a haverjaimmal, közös ismerősökkel mivel beszélgettem...
2014. jan. 15. 00:14
 15/17 PearlDiver ***** válasza:
Nem értem, miért baj, hogy belépsz, ha megkaptad a jelszót... Lehet hogy más célra kaptad meg, aztán újra beléptél amikor már nem kellett volna? Ha titkolnivalója van, miért nem változtatta meg?
2014. jan. 15. 03:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha már megadta,akkor miért ne léphetnél be?
2014. jan. 15. 06:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen.Mert visszaélt a bizalmaddal és kijátszott.
2014. jan. 15. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!