Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj akinek nagyok a mellei és alakul is vele de nem is tudom félek hogy ribi szerintetek?
Figyelt kérdés
2014. jan. 14. 22:38
1/12 anonim válasza:
biztos ribi. minden nő ribi!!!!444
4/12 anonim válasza:
nagy mell= ribi ezt meg hogy szűrted le?
szerintem te még kicsi vagy ehhez:D
6/12 anonim válasza:
Szerinted attól, hogy nagy a melle már ribi?
7/12 anonim válasza:
A felettem levo hozzaszolo egy dogos csaj, az alattam levo b,uzi.
8/12 anonim válasza:
Végülis jó logika, ha sok spermát nyel, annak valamilyen tárolóban fel kell fogatni:D:D Ja és meleg vagyok mint a szovjet tömegkályha
9/12 anonim válasza:
Tipikus mintapéldánya vagy a férfi véglénynek. Egy nő + nagy mell (mert csak ennyit tudsz róla kiemelni) = ri.b.an.c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!