Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem zavaró a tanga viselése, akkor sem ha hasmenéses állapotban vagytok? Mert szerintem higéniai okokból tök kellemetlen lehet az, hogy ha még teljessen ki is törölitek a végbél nyillást, akkor is ott egész nap dörzsölödik azon a kis pánton!
Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 19:28
1/9 anonim válasza:
Nem tudom hogy ez hogy kapcsolódik a párkapcsolatokhoz de VEGYÉ ÖREGANYÓS bugyit az nem dörzsöli
2/9 anonim válasza:
Hm..Az elsőnek.Tanágán kvül rengeteg szexis,aranyos,jópofa és csábító női alsónemű van,nem mindegyik öreganyós..Tényleg ennyire csak a tanga,tanga,tanga? Elhiheted hogy másfajta sejtelmes alsóneművel is lehet csábítani nem csak a pici pántos tangákkal.
Amúgy meg ha hasmenése van az embernek,akkor se gáz a tanga,esetleg aki érzékenyebb akkor más fajtát választ.
Amúgy nem vagyok tanga ellenes,sőőőt,csak utálom az ilyen: "ha nem tanga akkor már öregasszonyos a bugyid" dolgot.
18/L
3/9 anonim válasza:
Valójában bármelyik orvos azt mondaná neked, hogy a tanga nem egészséges, és ehhez nem kell hasmenés. Egyszerűen hosszú távon károkat okozhat, például így a fertőzések is könnyebben jutnak a hüvelybe mivel egy fajta hidat szolgáltat nekik. Ennek tudatában még én is tangát viselek. De hagyjuk meg, hogy a francia bugyi egy szép női popsin nagyon jól tud kinézni. Én csak azért nem hordok olyat, mert szerintem nekem nem elég formás hozzá.
4/9 A kérdező kommentje:
Na mert az egyik kolléganömnek hasmenése volt , és nekem volt kinos , hogy a fehér nadrágján csak ugy átütöt a barna folt ! szerintem egy hagyományos bugyiban jobban ellehet rejteni az anyagot" !
2009. dec. 1. 19:47
5/9 anonim válasza:
:DDD
Ne legyen neked kellemetlen!!!
Szerintem reggel mikor felvette a tangát, még nem számított arra, hogy hasmenése lesz...
Azta, de gáááz :P
6/9 anonim válasza:
Már bocs, de ha hasmenésed van az azt jelenti hogy beszarsz? :D Barna volt a barátnőd tompora? bekakált? :D Ez már más téma szerintem... :D
7/9 anonim válasza:
Én nem mindig viselek tangát, igazából csak nyáron hordom. Nem vettem észre, hogy bármi problémát okozna nekem. Gyakran kell váltogatni alsóneműt és akkor nem lesz semmi gond.
8/9 anonim válasza:
19.58 elhiheted, hogy én se úgy értettem a tanga veszélyeit, hogy két napig hordok egy bugyit:D
9/9 anonim válasza:
Számodra biztos zavaró a tanga. De csak azért mert ha befosol kétoldalt folyik. ezért neked a mama bugyit ajánlom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!