Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg olyan nagy elvárás a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Narwik kérdése:

Tényleg olyan nagy elvárás a pasiktól, hogy minden nap fürödjenek?

Figyelt kérdés
Főleg ha tudják,hogy aznap szex is lesz..
2014. jan. 13. 22:25
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
@15: Mármint a jelek szerint igen. (Bakker még a választ is elrontom...:D...19 voltam)
2014. jan. 13. 22:55
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
5-ből 4? Véletlenül nem genetikailag szoláriumozottak voltak?
2014. jan. 13. 23:04
 23/32 anonim ***** válasza:

En jobban kedvelem ha a férjem előtte nem fürdik...mármint közvetlen előtte,mmert a saját illatát kedvelem, nem a tusfürdőét. Utána megünk együtt fürdeni..

Viszont evidens,hogy naponta fürdik, ha fizikai munkat végez utána is, tehát nem a többnapos állt szagot kedvelem, hanem a fürdés utánit nem..:)

Sosem ért kellemetlen meglepetes a higiéniáját illetően...

Időnként van, hogy kihagy fürdést, de miahamarabb pőtolja..(este helyett alvás után...pl)

2014. jan. 13. 23:10
 24/32 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem kifejezetten gáz,ha valaki naponta fürdik. Most minek? Fitymaalatti gomba.Van,aki nem szereti a belőle készített pörköltet? :D Nem is értem,hogy tudja valaki a mindennapi mosdással megfosztani magát ettől az ínyencségtől...

Figyelj,ha valakinek gond a napi fürdés azt szerintem hagyd a fenébe!

17/L

2014. jan. 13. 23:27
 25/32 anonim ***** válasza:
90%
Én nem értelek titeket. Ha egyszer rajta van a dezodoron, hogy 72 órás hatás, akkor rohadjak meg, de én azt ki fogom használni, ha már egyszer pénzt költöttem rá!
2014. jan. 13. 23:56
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Hol a francba laktok ti, hogy ilyen igénytelenekkel találkoztok?????

A minden napi fürdés nem elváras, hanem alap dolog.....én kidobnám azt a nőt aki nem tesz ennek eleget!!!

Fuuuuuuj...:D

2014. jan. 14. 00:47
 27/32 anonim ***** válasza:

még a seggem is szőrtelenítem

sőt mosom is :D

komolyan, hol szedsz össze ilyen férfiakat? :D

2014. jan. 14. 02:11
 28/32 anonim ***** válasza:

Viszont... Az eszetekbejutott, hogy a mindennapo fürdés csak nekünk alap?

A szüleimnek, akik nincsenek 50 évesek, még nem volt fürdőszobája a lakótelepi házban (nem a házgyárira utalok)

Természetesen minden nap msodottak...de ez nem ugyanaz, mint kvázi a fürdés..hetente mentek rokonokhoz, szombaton fürdőnapra..mert ott volt fürdőszoba...pedig városban éltek!!!

Ennek ellenere a napi fürdés nekem is alap...

Vegyszer nélkül napközben is szoktam "alvázmosást" tartani..

Amúgy a mindennapos tusfürdős fürdés tönkreteszi a bőrt, és a védekezőképességét is.. Bizonyított, a fene nagy higiéniánknakmköszönhetően a férjemnek volt már bőrelvaltozása...a bőrgyógyász megoldása.. Véletlen se antibakteriális tusfürdővel, és nem muszáj minden nap, vagy ha nem csinált olya(csak otthon voltunk, es nem fát vágtunk:)) akkor csak langyos vízzel önmagában..

Persze nem tartja be, megint száraz foltjai vannak, ami kipirosodik ha meleg éri...

A túlzott tisztálkodás... Ilyen is van:)

2014. jan. 14. 08:20
 29/32 anonim ***** válasza:

Nem nagy elvárás. Főleg AZ előtt. Én ha megyek valahová, mindenképp lefürdök egy nap, főleg mert könnyen megizzadok. De ha itthon vagyok is, legalább 2 naponta zuhany. Nem szeretek koszos lenni, meg úgyis megérezném a szagom. Brrr...

Szerintem ez amolyan ahány ház, annyi szokás dolog.

22/F

2014. jan. 14. 10:37
 30/32 anonim ***** válasza:
Mindenkinek ennyi pénze van vízre, mikor Indiában szomjaznak...
2014. jan. 14. 10:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!