Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan nagy elvárás a pasiktól, hogy minden nap fürödjenek?
En jobban kedvelem ha a férjem előtte nem fürdik...mármint közvetlen előtte,mmert a saját illatát kedvelem, nem a tusfürdőét. Utána megünk együtt fürdeni..
Viszont evidens,hogy naponta fürdik, ha fizikai munkat végez utána is, tehát nem a többnapos állt szagot kedvelem, hanem a fürdés utánit nem..:)
Sosem ért kellemetlen meglepetes a higiéniáját illetően...
Időnként van, hogy kihagy fürdést, de miahamarabb pőtolja..(este helyett alvás után...pl)
Szerintem kifejezetten gáz,ha valaki naponta fürdik. Most minek? Fitymaalatti gomba.Van,aki nem szereti a belőle készített pörköltet? :D Nem is értem,hogy tudja valaki a mindennapi mosdással megfosztani magát ettől az ínyencségtől...
Figyelj,ha valakinek gond a napi fürdés azt szerintem hagyd a fenébe!
17/L
Hol a francba laktok ti, hogy ilyen igénytelenekkel találkoztok?????
A minden napi fürdés nem elváras, hanem alap dolog.....én kidobnám azt a nőt aki nem tesz ennek eleget!!!
Fuuuuuuj...:D
még a seggem is szőrtelenítem
sőt mosom is :D
komolyan, hol szedsz össze ilyen férfiakat? :D
Viszont... Az eszetekbejutott, hogy a mindennapo fürdés csak nekünk alap?
A szüleimnek, akik nincsenek 50 évesek, még nem volt fürdőszobája a lakótelepi házban (nem a házgyárira utalok)
Természetesen minden nap msodottak...de ez nem ugyanaz, mint kvázi a fürdés..hetente mentek rokonokhoz, szombaton fürdőnapra..mert ott volt fürdőszoba...pedig városban éltek!!!
Ennek ellenere a napi fürdés nekem is alap...
Vegyszer nélkül napközben is szoktam "alvázmosást" tartani..
Amúgy a mindennapos tusfürdős fürdés tönkreteszi a bőrt, és a védekezőképességét is.. Bizonyított, a fene nagy higiéniánknakmköszönhetően a férjemnek volt már bőrelvaltozása...a bőrgyógyász megoldása.. Véletlen se antibakteriális tusfürdővel, és nem muszáj minden nap, vagy ha nem csinált olya(csak otthon voltunk, es nem fát vágtunk:)) akkor csak langyos vízzel önmagában..
Persze nem tartja be, megint száraz foltjai vannak, ami kipirosodik ha meleg éri...
A túlzott tisztálkodás... Ilyen is van:)
Nem nagy elvárás. Főleg AZ előtt. Én ha megyek valahová, mindenképp lefürdök egy nap, főleg mert könnyen megizzadok. De ha itthon vagyok is, legalább 2 naponta zuhany. Nem szeretek koszos lenni, meg úgyis megérezném a szagom. Brrr...
Szerintem ez amolyan ahány ház, annyi szokás dolog.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!