Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem ennyi idő után is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ennyi idő után is ezt?

Figyelt kérdés
Már nagyon rég annak, hogy megcsalt az egyik ex barátom, első szerelem, a szakítást is nehezen hevertem ki, hónapokkal később is még őt sírattam, ő persze mit sem törődött velem, élte világát, azonban a mai napig olyan erős gyűlöletet érzek iránta, amiért így átvert, megalázott, nem volt egyszerű a kapcsolatunk, az hogy megcsalt a kapcsolatunk után derűlt ki, egyszer rá is jöttem, hogy beszélget egy nővel, de ő hitegetet, hogy ez semmi, és hogy sose tenne ilyet, én persze naivan elhittem, míg ők hónapokon keresztül kamatyoltak a hátam mögött, sokat veszekedtünk, de úgy szerettem, hogy még ezt is kibírtam, még is mindig én voltam a hülye,a hibás a rossz, és a mai napig nem tudok neki megbocsátani, még egy bocsánatkérést sem kaptam, sőt a barátainknak még ma is képes azt mondani, hogy a kapcsolatunk az én "szabályaim" szerint miatt ért végett, egy cseppet sem bánja a történteket. Akkor végett ért a "szeretővel" való kapcsolata is. Azóta nekem új kapcsolatom lett, de a jelenlegi páromat is mindig hozzá hasonlítom, keresem a jeleket, hogy mikor megy át rémálomba, aggodalmaskodok, ezzel tönkre fogom tenni a mostani jót és szépet, még sem tudok megbocsátani, hogy ez változzon, mit tennétek, mitől lehet bennem ilyen erős a harag jó sok hónappal szakítás után?
2014. jan. 13. 17:08
 1/3 anonim válasza:
Magadnak megbocsátottál már? Meg tudtátok beszélni a dolgokat?
2014. jan. 13. 19:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem, vele lehetetlen beszélni, még ma is én vagyok a hibás, semmit nem ismerne el. Magamnak? Hát nem tudom, magamnak azt kéne megbocsátanom, hogy nem volt nyitva a szemem, mikor összejöttem vele.
2014. jan. 13. 23:27
 3/3 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Nem lett lezárva a kapcsolat? Táplálsz még iránta valamit?
2014. jan. 14. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!