Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exek, a múlt, a takargatás. Meddig nem zavaró?
Figyelt kérdés
Kicsit bizonytalan vagyok habár a 46. Évemet taposom.2 hónapja vagyok együtt egy lánnyal majdhogynem együtt élünk. Igazából a kapcsolatunk eleje óta zavar hogy a férje ( lassan válik ) es egy tucat Grál lovag különböző megosztó oldalakon, telefonon es egyébb csatornákon folyamatosan kommunikál vele, de mikor felvetettem hogy zavar ezek csak barátok soha semmi sem volt köztünk mondattal el lett intézve. Karácsonykor kezdődött a balhé mert kiderült hogy az elődöm es par okos tojás nyalom a szád mi van veled, nem futunk ossze és mind ez a hátam mögött . Az lett a vege, hogy kiderült a férj két év helyett fel éve meg Balatonra vitte, az exe szerette annyira hogy velem ellentétben nem szakította meg a prutykolést idő elott, azzal szembe hogy makulátlan értékrenddel van felvértezve a gépen könyvtárakban rendezve 10-15 evvel fiatalabb srácok hím tagjai ( fel tucat páciens ) es egy 200 képből álló home készített erősen erotikus kép gyűjtemény található. Persze ezen fiúkák fellelhetőek a csak barátok listákon is. Majd a hab a tortán hogy nem elég hogy abban a környezetben élek amely helyet adott a teljes betekintést nyújtó porfolio elkészítésének, valamelyik nap egy felbontott es hiányos óvszeres doboz is szemet szúrt szemben azzal hogy soha sem volt futó kapcsolata, vagy egy kezén meg tudja számolni hány férfi ért hozza. Szóval tényleg en vagyok maradi, tényleg jo ha ott lebzsel a fun club a párunk körűl, tényleg az a hülye aki ezeken a dolgokon nehezebben siklik keresztül?2014. jan. 13. 16:48
1/5 anonim válasza:
Ha téged ezek a dolgok zavarnak,bántanak,akkor fognak a jövőben is,tehát ésszerűbb lenne felhagyni ezzel a kissé zavaros kapcsolattal.A csaj nem fog tudni a múltján vátoztatni,de az is valószínű,hogy ő sem fog kibújni a bőréből,tehát marad ugyanaz a forróvérű személyiség.Most még nem késő megválnod tőle,sok szenvedéstől megkíméled mindkettőtöket.Egyébként pedig magam is hasonló értékrenddel rendelkezem,szóval valahol megértelek-írom mindezt nőként.
2/5 anonim válasza:
Az első kérdésem, hány éves a lány? A második meg az, hogy sok pénzed van, ugye? Kicsit gondolkodj el az összefüggéseken. Vagy keress egy egyszerűbb lányt, ha meg egy pláza k.rvával kezdesz, ne csodálkozzál, ha a bizniszben csak 30% leszel benne. A maradék 70%-on meg a barátok osztoznak.
3/5 A kérdező kommentje:
A jellemzően 25-35 éves elnézést ha valakit sért de jócskán megégettem magam velük csajok után ( neveltem mas gyereket mint 5 év után kiderült, bukott be csajom inflagranti es könyvet írhatnék lassan ) ezért gondoltam hogy egy vezeto beosztású, ( bölcsőde vezető) e mellett közép iskolában tanító ( az egyik farokkuldozgető pasi a diákja barátnőjének a pasija ) e mellet kisgyerekeket korrepetálo 43 éves nővel nem ér meglepetés .... Nem 20 éves plazacicarol van szó, az esetben tudnám en is hogy mi lenne a legrovidebb útja az ajtó felé. Pont ezért nem ertem ezt a helyzetet.
2014. jan. 13. 17:15
4/5 anonim válasza:
Megd.god, szórakozol vele és ennyi. Az ilyen nem ér egy forintot sem. Ha esetleg összevesztek, bánatában vagy 5 haverjával megd.ugatja magát, kell ez neked? Egyszerűen az ilyen nőkkel nem lehet mit kezdeni, hosszútávon.
5/5 anonim válasza:
Csak 2 hónapja vagy vele. Mi is úgy 2-3 hónap után vallottunk színt a múltunkról. Más volt, mint addig hittük... Volt egy kis dráma, de tiszta víz került a pohárba, s most már tudjuk, hányadán állunk...
Azt hiszem, kell egy intimitás, egy szeretet, egy összetartozás ahhoz, hogy feltárjuk egymás előtt ezeket a dolgokat... Ha megvan a jó szándék az őszinteségre persze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!