Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen s mikből áll egy domináns + szubmisszív (sub) kapcsolat?
Miből áll? hát két félből akik között szoros kapcsolat van Úr/Úrnő és van a szubmisszív alárendelt fél aki megalázkodik Úrnője előtt behódol neki ilyesmi.
A domina irányít kontrollálja a szubot de szub kívánságai szerint csak azt amit ő is élvez.Kényezteti lesi minden parancsát igazi kis csicska a szub.:)
na akkor leirom milyen lehet egy sub ferfi:
A sub ferfiakra szerintem erosen jellemzo a ferfias viselkedes az onbizalom a dominancia az atlag feletti teljesitmeny es siker az ÁGYON kivul.
Es mivel idejuk nagyjat ebben a szerepben toltik es ennek megfeleloen muszaj komoly donteseket hozniuk ezert neha szeretnenek kikapcsolni. Tobbnyire ezert adjak at az ÁGYBAN a vezeto szerepet a pajuknak. Mert akkor nem kell semmin gondolkodni.
Legalabbis bennem szerintem ezert van...
Nem tudom a ffi párom szub, de nem vettem észre hogy ennyire sikerorientált lenne vagy dominánsan viselkedne.
Aztán lehet hogy ez egyén függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!