Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalás után, újrakezdés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás után, újrakezdés, esetleg házasság, és boldogság? Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Ha a nő volt hűtlen,hosszabb időn át...
2014. jan. 13. 09:28
1 2
 11/16 PearlDiver ***** válasza:

Az, hogy mit kezdesz az életeddel, tudatos döntések eredménye kell, hogy legyen. Ezekben a döntésekben az érzelmeid, megérzéseid többnyire segítenek, de van, hogy hátráltatnak, mert például elfogult vagy a pároddal szemben, aki hűtlen volt. Meg kell próbálnod kívül helyezkedni a saját szituációdon, és objektíven átgondolni, egy átlagos ember mit tenne a helyedben? Ha nem lenne olyan szerelmes és nem kötődne annyira érzelmileg, magyarul képes lenne racionális döntést hozni?

Ha így is azt látod, van esélye, akkor nosza, építkezzetek, foltozzátok be együtt a sebeket, beszélgessetek róla időnként, és ne sajnáljátok egymásra a minősgi időt.

2014. jan. 13. 15:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Igaz nálam a pasim volt hűtlen, de megbocsájtottam neki. Nehéz volt....
2014. jan. 13. 15:58
 13/16 anonim ***** válasza:
23%
Dobd ki a franca a rohadt k.urvát!
2014. jan. 13. 17:22
 14/16 A kérdező kommentje:
igen. ezt fogom tenni. hagyok kis időt,és megvárom hogy alakul. mennyire fog küzdeni a kapcsolatunkért. ha nem látom rajta a javulást,akkor lassan de biztosan kihátrálok. 31 éves vagyok,még van pár évem,hogy találjak olyat aki házasodna is,és hűséges lesz. valahol először túl kellene ezen a dolgon lennem. a legegyszerűbb kidobni lenne,mert sajnos sújos dolog amit tett. viszont úgy érzem,ha egy esélyt adok neki,akkor idővel talán észhez tér.talán ráébred mekkora baromságot tett. kivülről próbálom szemlélni,racionálisan. megfogadom a tanácsokat. a testedzést ujra elkezdtem,hogy ha úgy alakul,azért másnak még külsőleg is újra vonzó,és értékes legyek.
2014. jan. 13. 17:50
 15/16 anonim ***** válasza:
Nálunk volt megcsalás, vállaltuk a saját részünkért mindketten a felelősséget, őszintén beszéltünk, változtattunk, én voltam a hűtlen fél (nő vagyok), azóta eszembe sem jutna megcsalni. Nem mondom, hogy ez a gyakori, de olyan is van, hogy a megcsaló rájön, hogy mekkora egy idióta volt, hogy teljesen más volt a probléma, mint gondolta, és hogy ennél hülyébben már nem is kezelhette a helyzetet... azt hittem, hogy a párom nem szeret, ezt nem tudtam vele rendesen megbeszélni, mert bennem sem tudatosodott teljesen.
2014. febr. 17. 15:29
 16/16 anonim válasza:
Végül lett esküvő? Vagy újabb megcsalás?
ápr. 15. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!