Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan adjátok a párotok tudtára ha megbántott, megsértett benneteket?
"Ez most rosszul esett"
Ilyenkor általában bocsánatot kér, én megbocsátok és esetleg megbeszéljük, hogy lehet ezt legközelebb elkerülni.
Az egész enm szokott tovább tartani fél óránál.
Én mindig elmondom, hogy megbántott, és hogy mivel.Ha jogosnak érzi a sértődöttségem, megbeszéljük, bocsánatot kér, de ha nem, akkor általában azzal jön hogy szerinte őrült vagyok, én felhúzom magam, és dühöngök, ő meg azzal jön hogy milyen kis aranyos vagyok ilyenkor, és csak bazsalyog.
Szép is a szerelem...
Először lenyugszom, elszívok egy cigit vagy valami.
Utána leülök mellé és elmondom, hogy megbántott ezzel és ezzel. Ha elképzelhető, hogy számára nem egyértelmű, hogy ez miért bántó számomra, akkor a dolog hátterét is elmondom. Ilyenkor bocsánatot kér, megölelget, és a jövőben figyel ezekre.
A "levegőnek nézem" módszer a lehető legrosszabb. Ettől nem fog rájönni, hogy mi a bajod, ráadásul dedós és tényleg nevetséges viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!