Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tizenéveseknek mi a jóistenért játszanak kapcsolatosdit?
mekkora egy csicska ez a kérdező:D AZ EMBERISÉG SZÉGYENE, KI VAGY TE? VERÉB. mindenkiél többre tartod magad.. ismeretleneknek itt név nélkül pofázol. nincs igazad, fogd fel. igaz, mert jelzi a helyesírási hibákat a gép, azért írsz helyesen, nem azért mert olyannyira hű de okos lehetsz.
(mindjárt azzal vág vissza, hogy ő biztos nem, hanem inkább én:D)
de egyébként szerintem nálad tényleg bajok vannak. nekem az jutott eszembe, hogy anyádék elhagytak, és valami bizonyítási kényszered van. kezeltesd magad
"mert jelzi a helyesírási hibákat a gép, azért írsz helyesen"
Látod, te még úgysem tudsz helyesen írni, te retardált. Nincs igazam? Egyből betámadt az összes önbizalomhiányos tini.
Egyébként mi a fő probléma? Igazából rosszul érintett valami téged a napokban, vagy ez gyerekkorodra vezethető vissza?
Illetve a hirtelen felindulásaid oka az pontosan mi?
Mitől jutottál el odáig, hogy ezt kiírd így magadból, pont a mai napon, és hogy ebből egy végeláthatatlan vitát folytass?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!