Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy szeretői viszonynak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szeretői viszonynak hogy szokott vége lenni?

Figyelt kérdés

Milyen okból, és melyik fél kezdeményezi a "szakítást" jellemzőbben?

Nálatok hogy volt ez? (Persze ez azokhoz szól, akik már voltak így.)

2014. jan. 12. 02:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

- Véget kell vetnünk a titkos kapcsolatunknak!

- Nem akarok, szeretlek!

- De már gyanakodnak!

- Oh, ne!

- De!

- :'(

- :'(

- Azért még... d*gunk egyszer?

- Van fél órám, persze...

Így ér véget (vagyis, lehetséges alternatíva.)

2014. jan. 12. 08:17
 12/17 anonim ***** válasza:

Csatlakozom nehany elöttem szolohoz.

En is altalaban akkor szoktam befejezni, amikor a szeretöm kezdi elemezgetni a parkapcsolatomat, hogy biztos nincs rendben valami, ha mar az ö agyaban fekszem kielegülten es hogy vele milyen boldog is lehetnek igazabol...

Sajnos a legutobbi nem igy es akkor ert veget, ahogy kellett volna. Fantasztikus lany volt es valoban elbizonytalanodtam a parkapcsolatomban. Sajnos ezt neki is elmondtam es remenyeket taplaltam benne. Voltak olyan estek, amikor arra vagytam, hogy innentöl kezdve mellette ebredjek. Amilyen eszmeletlenül harmonizaltunk a szenvedelyben, annyira különböztünk emberileg. Utolso talalkozasunk alkalmaval a legrosszabb oldalat mutatta belölem meg kicsuszott, hogy "eletem legnagyobb hibajat követtem volna el, ha veled jövök össze." Nyilvan öt is, de engem is megviselt lelkileg ez az egesz.

Nem tudom, hogy ez mennyire lesz tartos, de teljesen elment a kedvem az eziranyu ismerkedestöl. Eddig egyetlen lany volt, aki tudta kezelni a helyzetet, nem akart többet es erzelmeket sem taplalt irantam, Vele meg nagyon közepszerü volt az együttlet. Nem akarok mas erzelmeivel jatszani, pedig az ilyen viszonyok akaratlanus is oda vezetnek.

2014. jan. 12. 09:22
 13/17 anonim ***** válasza:

"En is altalaban akkor szoktam befejezni, amikor a szeretöm kezdi elemezgetni a parkapcsolatomat, hogy biztos nincs rendben valami, ha mar az ö agyaban fekszem kielegülten"

És téved? Nem. Akkor miért nem tudhatja?

Egyébként én még mindig azon vagyok kiakadva,hogy ha valaki nem boldog már a jelenlegi párjával mi a francért nem szakit és keres mást? Ne gyertek nekem a közös bizb*szokkal mert mindent meg lehet oldani ha valaki igazán akarja. (ja hogy pont az akarat hiányzik?)

Értem én hogy most igy kényelmes meg jó meg stb de tényleg kétlaki életet akartok élni egész hátralevő életetekben?

2014. jan. 12. 11:59
 14/17 A kérdező kommentje:

Utolsó, azért, mert attól még lehet boldog valaki a párjával. Pl én is, minden téren elégedett vagyok a kapcsolatommal, és teljesen boldogan telnek a találkozásaink.

Kivéve a szex, ott nem tudja azt nyújtani, amit szeretnék. És az is fontos, bárhogy is nézzük, de nem tud kielégíteni szex közben, az úgy nem jó nekem. A másik srác pedig éppen illik hozzám testileg, és olyan hatalmas és olyan sok orgazmusban van részem vele, amiről korábban álmodni se mertem volna.

Viszont vele meg az ágyon kívül nem lennék boldog.

Egyébként én is elítélem a témát maximálisan, de mióta ezzel a másik sráccal is találkozom néha sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok lelkileg (na meg persze testileg is), nem gondolkozom állandóan a problémáimon, sokkal többet vagyok képes adni az igazi kapcsolatomban, azóta nem is volt semmi problémánk, a barátom is sokkal boldogabb velem ezáltal, szóval jelenleg így minden rendben.

Persze nyilván nem mehet ez így örökre, de egyelőre nem gondolnám, hogy véget akarnék ennek vetni.

2014. jan. 12. 13:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Szeretői oldalról, én patt helyzetben voltam. Soha nem akartam többet, hiszen mit is tervezzek egy olyannal, aki "állítólagos szerelmét" szembeköpi előttem, más részt meg ha folytatódott volna, akkor úgy éreztem már én sérülnék benne, mert érzelmet nem vihetek bele, és még nem is volt. De később előjöhet és az már rossz lehet.... na itt volt amikor minden kapcsolatomban (legyen az alkalmi, vagy komolyabb) kikényszerítettem hisztivel, hogy vessenek véget a kapcsolatnak. És miért nem én? mert a másiknak jobb érzés, ha ő tehet ki, mintha én. Nekem meg nem kell ez a dicsőség. :D
2014. jan. 13. 16:47
 16/17 anonim ***** válasza:
45%

Szerelmes voltam a "páromba"! Nagyon!

Amikor az én "párom" lebukott, akkor kidobattam vele a szeretőjét, méghozzá a legundorítóbb módon, de ezt max privátban írom le. Nagyon bánja és mindent megtesz nekem, lesi minden kívánságom és elmondása szerint nagyon szeret. Én persze nem hiszek neki. Már két éve történt a dolog, azóta játszom a szerepem. A szeretőjét kirúgattam előléptetés előtt és kapott még egy kis ajándékot is. A "párom" meg két éve a "szolgám" mellette már vettem egy lakást titokban magamnak, ahová mindenféle csajt felhordok, amikor csak lehet. Mostanában már érzem, hogy kezd mélyebbé válni egy lánnyal a dolog, így lassan érik a bosszúm csúcsa. A "párom" eljegyeztem egy éve és az esküvőt szervezgetjük. Persze esküvő nem lesz, vele semmiképp se. Az a terv, hogy összejövök a szeretőmmel és a "párom" meg kivágom a francba.

2014. jan. 27. 15:51
 17/17 anonim ***** válasza:
édes a bosszú:)))
2014. jan. 27. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!