Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lájkolja a képeimet facebookon a barátom?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon hülye kérdés, de olyan rosszul esik, hogy más lányok képeit lájkolgatja néha, az enyémet meg soha.2014. jan. 11. 17:22
31/46 Költőnő? válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=I0_-8ysob-Y
a bugyuta fb-s kérdésekről mindig ez jut eszembe és olyankor meg is hallgatom, mert jó :)
Legalább erre jók az ilyen kérdések :))))
32/46 anonim válasza:
Ugyan első olvasatra gyerekesnek tűnhet a kérdés, de én most speciel átérzem, mert ugyanebben a helyzetben vagyok. Nekem sem lájkolta egyetlen képemet sem még, amióta együtt vagyunk. Sőt, nem is nagyon dicsérte, vele ellentétben mások meg nagyon is. Csak hogy én tőle szeretnék elismerést, de hiába, nem igazán kapok. Élőben dicsér, de a képeimre kb. érdektelen szájhúzogatás a válasz. Ellenben több olyan lány képét is szokta lájkolgatni, akikkel előttem kavart, vagy olyanét, akit éppen megismert egy buliban. Teljesen összezavar, mert ugyanakkor meg azt mondogatja, hogy senkinek sincs ilyen szép barátnője. Akkor mások előtt miért pont az ellenkezőjét nyilvánítja ki? Nem értem...
33/46 anonim válasza:
Mert lehet nem akarja, hogy olyan képek legyenek rólad kint, amirõl az jön le a többi pasi számára, hogy egy r.banc vagy. Nézd meg a képeidet pasi szemmel és ne tegyél ki olyat, ami túlzás lenne egy kapcsolatban lévö lánytól.
34/46 anonim válasza:
Nekem egyetlen r@bancos képem sincs kint, és ezt komolyan mondom. Nincs kint se a mellem, se semmim, nem csücsörítek. Ha meg ez lenne a baja, szerintem mondta volna. Egész egyszerűen mintha fizikai fájdalommal járna neki, ha elismerést adna végre nekem. Bezzeg más lányoktól nem sajnálja. Ez az, ami rettenetesen zavar.
35/46 anonim válasza:
Elég falsul fogalmaztam meg, jobban mondva: fizikai fájdalmat okozna neki, ha elismerést kapnék tőle.
36/46 A kérdező kommentje:
Igenigen, én is ugyanígy vagyok, mint az utolsó. Nincsenek kihívó, tükörben fotózkodós képeim, mégis más lányoknál még az olyanokat is belikeolja..
2014. jan. 12. 16:06
37/46 Szergej55 válasza:
32-es, mondd, hogy szopatsz. Nem lehetsz annyira hülye, hogy a valós elismerés helyett az érdekel, hogy a faszbúkon mások felé mit nyilvánít ki. Az életképtelenség kapujában állsz, ha ezt komolyan gondolod.
38/46 anonim válasza:
Nem ismered a teljes hátteret, így nem látod át teljes egészében a helyzetem, ezért nem kéne ilyen sommásan véleményt nyilvánítanod az alapján, amit pár mondatból leszűrsz...
39/46 Szergej55 válasza:
Jó, biztos nagyon komplikált a helyzeted, elnézést kívánok!
40/46 anonim válasza:
Nálad valószínű komplikáltabb...De mindegy, mert nem fogok ebbe most belemenni. Nem ez a lényeg, a kérdést nem én indítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!