Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, hány olyan barátnőtök volt, aki nem csak kényszerből, mintegy elviselendő szükséges rosszként szexelt veletek?
Figyelt kérdés
2014. jan. 11. 09:53
11/22 Grielean válasza:
Soha nem is ismertem még olyan nőt, aki bármikor is kényszerből szexelt volna azzal, akit szeret. Mi van veled, kérdező???
12/22 anonim válasza:
A volt párommal imádtam szexelni. Nagyon jó volt vele,sohasem kényszerbõl tettem,viszont az az elõtti kapcsolatomban elõfordult,élveztem vele a szexet,de sosem volt orgazmusom. Igy csatlakozom az elõttem szólókhoz,miszerint a te technikáddal van probléma. 25/N
13/22 anonim válasza:
Mert neked valami gyerekkori traumából vagy egyszeri rossz élményből fakadóan sajnos nem öröm, hanem gyötrelem a szex, vagy mert benne vagy a társadalom 1%-nyi aszexuális részében, akiket nem érdekel a szex, vagy mert valamilyen testi fogyatékosságod miatt nem tudod élvezni a szexet, miért feltételezed ezt mindenkiről?
20/L
14/22 anonim válasza:
Akkor női szemszögből:
Soha nem feküdtem le senkivel sem kényszerből, sem úgy, hogy csak elviseltem volna....
Csak olyan férfival voltam együtt, akivel együtt akartam lenni... ha valaki kényszerből teszi, az már régen rossz...
15/22 anonim válasza:
Soha nem volt barátnőm, ronda vagyok még 29 évesen is. Nem akarnak szexelni sem velem, nem hogy járni.
16/22 WheneverYouWant válasza:
Minden bnőm azért szexelt velem mert jó volt nekik...
17/22 anonim válasza:
mi ez már h szükséges rossz? ha a csajnak nem jó, akk a pasi vmit nagyon elront....
18/22 Pendulum92 válasza:
Ha egy nő kényszerbő szexel annak oka van. Nem ez az alap felállás. Azért mert valamit rosszul csinálsz, még nem kell általánosítani.
19/22 anonim válasza:
Nem tudom mennyire számítok nőnek 15 évesen, de szeretek szexelni, és nem vagyok ku*va.
20/22 anonim válasza:
Jol irjak az elottem valaszolok:) a nok azzal szeretnek szexelni, akivel jo e jol csinalja. En az elso pasimmal szerettem szexelni, de nem volt orgazmusom, de a mostanival mindig eljutok a csucsra es kivanom :) 21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!