Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Milyen ps3 játékokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Milyen ps3 játékokat szerettek?

Figyelt kérdés
Barátomnak kéne szülinapjára.Tudom miért ezt veszek csak nem tudom,hogy melyik játékot.20.000 forint értékben.

2014. jan. 10. 23:33
1 2
 11/13 PearlDiver ***** válasza:

Kérdező csak tudja már, mivel játszott már a barátja, nem?

A kérdés arra vonatkozott, milyen játékokat szeretnek a fiúk, hát ilyeneket, nem a méltatlanul ismeretlenek érdeklik. A DMC nem attól lesz jobb játék, hogy kevesebben ismerik! És #10, ne nevezz birkának, ha kérhetem.

2014. jan. 11. 01:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát magasan a legjobb játék ps3-ra az a God of War3 és a 4. része lazán veri az említetteket és egy kicsit régebbi a Dante's Inferno
2014. jan. 11. 15:38
 13/13 anonim ***** válasza:

20.000 van rá annyiból kijön Uncharted Trilogy és akkor mindjárt 3-at vettél.

[link]

v a Killzone Trilogy az még olcsóbb is.

[link]

Én ezeket ajánlom szerintem jobb ha mindjárt 3-at kap 1 helyett.

De te döntesz.

2014. jan. 11. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!