Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor ér véget a szenvedés és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor ér véget a szenvedés és lesz végre egy normális barátom?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akit több éve szeretek, és ő is nagyon szeretett. Volt egy kis szünetünk, de megint jóban vagyunk. Tényleg bármit megtennék érte, de őt inkább a haverjai és a bulik kötik le..

Aki még rajta kívül szóbajöhetett volna, meggondolta magát, és összejött egy másik lánnyal.

Már nem létezik olyan fiú, akit nem csak a piálás és a bulik érdeklik?

Jó pár hónapja szenvedek, és minden napom úgy telik, mint egy depressziósnak. 17/L

2014. jan. 10. 19:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hidd el nem nehéz dolog bár amitől ilyen lettem az az hogy túl sokat láttam a mostani világból és megelégeltem sokan "sírnak" hogy az élet milyen rossz stb.. csak egy célt kéne kitűzniük bár nem szeretem az unalmas irodalomórákat de az Ember tagédiája c. könyv mondanivalója hogy az embernek küzdenie kell mindig és ez tényleg sokat segít :)
2014. jan. 10. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!