Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rendes okos pasik hamar elkelnek még akkor is, ha esetleg csúnyábbak vagy férfiatlanok, határozatlanok?

Figyelt kérdés

Mindig csak bunkó pasikkal találkozok, akik szinglik, ilyen tipikus csajozó gyerekek.

A rendesebb okos fiúk szinte mind komoly kapcsolatban vannak, még akkor is ha határozatlanok férfiatlanok csúnyák.

Ennyire könnyen elkelnek az ilyen pasik?

2014. jan. 10. 17:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Állítólag elég okos és rendes is vagyok mégis egyedülálló. Bár lehet én vagyok az a kivétel amelyik erősíti a szabályt.
2014. jan. 10. 17:49
 12/19 anonim ***** válasza:
szerintem nincs ilyen szabályszerűség @ world. Mindenfélét láttam már és annak az ellenkezőjét is :) én egyedül maradtam, azt tudom. Hogy miért alakult így, azt nem. Talán még "nem alakultak ki a zsaru reflexeim", vagy nem tudom :DD
2014. jan. 10. 17:52
 13/19 anonim ***** válasza:
ezek a kvalitások inkább a huszonéves korban kerülnek előtérbe, akkor viszont nagyon is. Addig talán a buta machó téma a nyerőbb a lányoknál, tisztelet a kivételnek.
2014. jan. 10. 17:59
 14/19 anonim ***** válasza:
3 diplomás vagyok, nem keresek annyira rosszul sem (150 nettó), megfelelő a munkahelyem, nem vagyok, hülye, rendes vagyok (sokak szerint), sajnos nem vagyok magabiztos, rámenős, jóképű sem. Alacsony sem vagyok. Mégis 29 évesen egyedül vagyok, mint a kisujjam, soha nem is csókolóztam még, sőt szex sem volt egy lánnyal sem. Akkor hogy is van ez? Én fordítva látom a dolgokat. A hőbörgő, jóképűek vannak főleg kapcsolatban, akik megcsalják és kihasználják a csajukat, de az mindig megbocsát nekik.
2014. jan. 10. 19:07
 15/19 A kérdező kommentje:

14es

Ott valami nagyon más baj van, amiről talán te sem tudsz. És rákened erre a dologra.

Én pont ilyen fiúkat látok szép nőkkel.

Tuti te csinálsz valamit nagyon rosszul.

2014. jan. 10. 19:21
 16/19 A kérdező kommentje:

" sajnos nem vagyok magabiztos, rámenős, jóképű sem"

És tuti nem emiatt

2014. jan. 10. 19:22
 17/19 anonim ***** válasza:

"sajnos nem vagyok magabiztos"

Emiatt.

2014. jan. 10. 19:45
 18/19 anonim ***** válasza:

14... attól hogy 3 diplomád meg jó fizetésed van, még nem leszel szerethető ember. Ha mást nem tudsz felmutatni, csak siránkozni, hogy nincs senkid. Mert ez szánalmas. Talán tenni kéne az ügyért, nem pár hétig, hónapig, hanem folyamatosan, amíg nem találsz párt magadnak.

Egyébként meg a rendes okos határozott férfiak hamar elkelnek, mert tesznek azért hogy legyen valakijük, nem itt sírnak...

Az hogy ki férfiatlan meg ki csúnya, az ízlés kérdése. pl Én és még pár női ismerősöm nagyon helyesnek tartja a férjemet, de van egy csomó más nő a világon, akinek nem tetszene... mert más az ízlésük nekik is, meg nekem is, meg az ismerőseimnek is....remélem érthető.

27/N

2014. jan. 10. 20:46
 19/19 anonim ***** válasza:
Azt nem tudhatok, hogy van olyan, aki undorodna a férjedtől. Ha főleg olyanok vannak a közeledben, ismeretségi körben, ahol a férjed szimpatikus nekik, akkor igenis vonzó minden nőnek. Én soha nem kaptam pozitív jelzést a külsőmre, biztatást sem, így nem is próbálkozom már a nőknél.
2014. jan. 10. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!