Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rendes okos pasik hamar elkelnek még akkor is, ha esetleg csúnyábbak vagy férfiatlanok, határozatlanok?
Mindig csak bunkó pasikkal találkozok, akik szinglik, ilyen tipikus csajozó gyerekek.
A rendesebb okos fiúk szinte mind komoly kapcsolatban vannak, még akkor is ha határozatlanok férfiatlanok csúnyák.
Ennyire könnyen elkelnek az ilyen pasik?
14es
Ott valami nagyon más baj van, amiről talán te sem tudsz. És rákened erre a dologra.
Én pont ilyen fiúkat látok szép nőkkel.
Tuti te csinálsz valamit nagyon rosszul.
" sajnos nem vagyok magabiztos, rámenős, jóképű sem"
És tuti nem emiatt
"sajnos nem vagyok magabiztos"
Emiatt.
14... attól hogy 3 diplomád meg jó fizetésed van, még nem leszel szerethető ember. Ha mást nem tudsz felmutatni, csak siránkozni, hogy nincs senkid. Mert ez szánalmas. Talán tenni kéne az ügyért, nem pár hétig, hónapig, hanem folyamatosan, amíg nem találsz párt magadnak.
Egyébként meg a rendes okos határozott férfiak hamar elkelnek, mert tesznek azért hogy legyen valakijük, nem itt sírnak...
Az hogy ki férfiatlan meg ki csúnya, az ízlés kérdése. pl Én és még pár női ismerősöm nagyon helyesnek tartja a férjemet, de van egy csomó más nő a világon, akinek nem tetszene... mert más az ízlésük nekik is, meg nekem is, meg az ismerőseimnek is....remélem érthető.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!