Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kell nőnek lenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell nőnek lenni a kapcsolatban?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy ha nem lakok együtt a barátommal,csak hétvégén találkozunk, akkor hétfő-péntek között hányszor hívjam egy nap, vagy írjak facen vagy sms,hogy a jó arány fennmaradjon? Ne én szaladjak utána, a női szerepem megmaradjon,és egyenrangúak legyünk a kapcsolatban. Nem akarom elkapatni,hogy túl sokszor keresem.Ja ingyen telefonálunk egymás közt,de hétköznap dolgozunk mindketten. 25(L)

2014. jan. 10. 16:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt nem kéne megtervezni, akkor keresed meg amikor szeretnéd.
2014. jan. 10. 16:21
 2/8 anonim ***** válasza:
25 évesen elég szomorú, hogy nem tudod, hogy ez az egész tőletek kettőtöktől függ. A pároddal kellene megbeszélned, hogy ő mennyi beszélgetést igényel, hányszor keresd úgy, hogy az még ne zavarja őt.
2014. jan. 10. 16:21
 3/8 anonim ***** válasza:

1) "nem akarom elkapatni" - nem vagy szerelmes, igaz....?

2) nincsáltalános érvényű válasz. Rajtatok múlik, a kapcsolatotokon, hogy mennyi kapcsolattartást IGÉNYELTEK.

2014. jan. 10. 16:22
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

1-es hozzászóló:

Nem konkrét tervet akarok, de nem akarok tolakodó lenni.

2-es:

Lehet 25 vagyok, de tanácstalan,és úgy gondolom ez az oldal arra van,hogy kérdezhet bárki bármit...Egyébként nyilván munka után van több időnk telefonálni, de nem akarok olyan barátnő lenni aki állandóan hívogatja a a barátját.

3-as:

Szeretem, és a nem akarom elkapatni azt jelenti,hogy nem akarom,hogy elkényelmesedjen és ne keressen, és úgy legyen vele,hogy majd én úgyis hívom. Meg azért szerintem jobb ha a férfi udvarol a nőnek, és nem a nő szalad utána, attól függetlenül,hogy a mai világban bármi megtörténhet már. A kérdés azért is lényeges,mert én igénylem a beszélgetést részletekbe menően, a párom pedig inkább lényegretörő,szóval nem ilyen csacsogós típus.

2014. jan. 10. 16:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha lényegretörő, majd ő hív, csak akkor keresd, ha valami fontosat szeretnél mondani, majd hétvégén csacsogtok. És ha már csacsogtok, kérdezd meg, hogy mennyi beszélgetést igényel, vagy mondd, hogy alig keresett, de te igényelnéd a társalgást vele, akkor is ha nincs ott, mert hiányzik, szereted megosztani vele az életed történéseit stb. ...
2014. jan. 10. 16:39
 6/8 anonim ***** válasza:

3. vagyok. Majd kialakul... Ne légy túl sok neki, a pasik verbálisan általában gyengébbek, nem csacsognak... Kicsit ő is alakulhat, de általában a nők a beszélgetési igényüket a barátnőkkel elégítik ki... (Nálunk fordítva van, ő a csevegősebb pasi létére...)

Itt egy elég találó összefoglalás ffi és nő közti különbségről. Amit mondasz, a csevegés és lényegre törés is találóan megjelenik benne. Adj rá hangot.

http://www.youtube.com/watch?v=evjJWBcphQk

2014. jan. 10. 16:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem keress egy olyan pasit, ahol nem jut eszedbe, hogy ilyesmin matekozz...
2014. jan. 12. 15:40
 8/8 anonim válasza:
Saját tapasztalatom alapján mindíg Ő keressen többször! Neked is lehet, de csak konkrét mondandóval. A csak úgy hallani akartam a hangodat hívásokat Neki hagyd meg. Ez Nekem nagyon bevált! Ja és legalább 3-4 csörgést várj meg mielőtt felveszed. Ezzel még nem vagy jéghegy, de a nő az legyen nő.
2014. jan. 12. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!