Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell nőnek lenni a kapcsolatban?
1) "nem akarom elkapatni" - nem vagy szerelmes, igaz....?
2) nincsáltalános érvényű válasz. Rajtatok múlik, a kapcsolatotokon, hogy mennyi kapcsolattartást IGÉNYELTEK.
Köszönöm a válaszokat!
1-es hozzászóló:
Nem konkrét tervet akarok, de nem akarok tolakodó lenni.
2-es:
Lehet 25 vagyok, de tanácstalan,és úgy gondolom ez az oldal arra van,hogy kérdezhet bárki bármit...Egyébként nyilván munka után van több időnk telefonálni, de nem akarok olyan barátnő lenni aki állandóan hívogatja a a barátját.
3-as:
Szeretem, és a nem akarom elkapatni azt jelenti,hogy nem akarom,hogy elkényelmesedjen és ne keressen, és úgy legyen vele,hogy majd én úgyis hívom. Meg azért szerintem jobb ha a férfi udvarol a nőnek, és nem a nő szalad utána, attól függetlenül,hogy a mai világban bármi megtörténhet már. A kérdés azért is lényeges,mert én igénylem a beszélgetést részletekbe menően, a párom pedig inkább lényegretörő,szóval nem ilyen csacsogós típus.
3. vagyok. Majd kialakul... Ne légy túl sok neki, a pasik verbálisan általában gyengébbek, nem csacsognak... Kicsit ő is alakulhat, de általában a nők a beszélgetési igényüket a barátnőkkel elégítik ki... (Nálunk fordítva van, ő a csevegősebb pasi létére...)
Itt egy elég találó összefoglalás ffi és nő közti különbségről. Amit mondasz, a csevegés és lényegre törés is találóan megjelenik benne. Adj rá hangot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!