Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan legyek jobb? Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek jobb? Hogyan tudnék jobb nő, ember lenni?

Figyelt kérdés

Folyton rivalizálunk a barátommal,versengünk és kezdem úgy érezni,hogy teljesen lehagy. Nagyon zavar a dolog,mert ő emiatt olyan fölényesen beszél velem,mintha többet érne mint én. Már azt is mondta,hogy én egy senki vagyok.

Ő eljár edzeni a barátaival,aztán szaunázik,szolizik,divatos ruhákat vesz,és a munkahelyén a főnök kedvence,elég jól is keres.

Én tanulok,egy tanfolyamon,szeptembertől pedig megyek tovább tanulni,így nincs munkám,nem telik szolira,egyedül edzőterembe járok én is amikor tudok. Új divatos göncöket se tudok venni.Tanulok,bár mostanában az se megy ,mert állandóan ez megy a barátommal és minden gondolatomat leköti. Mit tehetnék? Hogyan fejlődhetnék? Segítsetek kérlek :(

2014. jan. 10. 12:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%
én ott,hogy verseng veled és szolizik, abbahagytam az olvasást...lényegében egy másik lány terrorizál téged?
2014. jan. 10. 14:15
 12/16 anonim ***** válasza:
50%

Nem csak márkás ruháktól leszel divatos! Ha van hozzá érzéked, turikban is találhatsz menő darabokat és kiegészítőket. Próbáld meg kialakítani a stílusod ha eddig nem tetted meg.

Pl. tisztázd magadban szereted-e a szoknyákat, hordasz-e, ugyanígy a nadrág, blézer, blúzok, sál, milyen lábbelibe bújsz legszívesebben. Nézegess a neten összeállítűsokat és próbáld meg a ruhatáradból leutánozni vagy hasonlót kreálni.

Hogyan hordod a hajad? Neten trendi frizurákat is találsz, ugyanígy sminkeket, körömlakkozással kapcsolatos tanácsokat.

Ha kész vagy, nézz a tükörbe, ha tetszik a végeredmény, mosolyogj és máris nő az önbizalmad. Ha feszélyezve érzed magad, akkor próbálj ki más szettet.

Én se szolizok, fal fehér vagyok, mégis jó nőnek tartom magam. Egy jó smink, trükkös ruhadarab eltakarja a bőröm, pláne ilyen hidegben, és nem tűnik fel senkinek. Ez egy dolog.

Anyukám szerint viszont a legjobb pénztárcakímélő, ha vigyázol a cuccaidra, ha nem mosod agyon őket, nem szakítod ki, nem rúgod le az orrát, töröd meg a zipzárt, stb., akkor tartós lesz és sokáig tudod hordani..

2014. jan. 10. 15:21
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnos én is felismertem azt a tényt,hogy ez így nem lesz jó. De a remény még bennem él,hogy ha ezelőtt nem volt ilyen akkor csak visszaváltozik nem? Bár lehet régen azért nem volt ilyen mert nem volt pénze,most ,hogy van ezekre költi. Ki tudja mi lenne,ha még több pénze lenne... plasztika?
2014. jan. 10. 19:59
 14/16 PearlDiver ***** válasza:
Ne állj úgy hozzá egy kapcsolathoz sem, hogy majd megváltozik. Ebből adódik a legtöbb sírás és fogcsikorgatás... Ne holnap, jövő héten meg jövőre akarj boldog lenni, mert kényelmesebb vele maradni. Mindenkinek joga van hozzá, hogy megkeresse a boldogságát a jelenben, pl egy olyan fiú mellett, aki direkt boldoggá szeretne tenni, és tudja is, ezt hogy teheti meg!
2014. jan. 10. 21:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Regen tetted fel a kerdest. Jobb lett a kapcsolatotok kesobb?
2014. márc. 24. 12:31
 16/16 A kérdező kommentje:
nem igazán lett jobb. Ő maradt ugyanilyen amilyen volt,mai napig csak a divatról tud beszélni,hogy mikor megy el vásárolni,mit írtak a Man's Healthy újságban ,menjek vele együtt szolizni... engem meg már nem is izgat,én már nem szolizok,a divatot se követem, úgy vagyok vele a ruha elkopik,a szoli szintén kifakul, a tudás megmarad. Orvosira készülök azóta,rájöttem,hogy ez az ami igazán érdekel. Amúgy már szakítottunk,de találkozunk és olyan mintha együtt lennénk,de mégsem. Nem is érdekel annyira,neki ez az élet a külsőségek,ez van.
2014. márc. 24. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!