Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Huszonéves srácok! Titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves srácok! Titeket nagyon zavarnának ezek a dolgok egy komoly kapcsolatban? 21/L

Figyelt kérdés
Nem tudok főzni csak nagyon egyszerűeket. Zacskós levest, tojást sütni, virslit főzni. Tudom elég gáz de soha nem kényszerìtett és tanított meg anyukám. Ráadásul egyetemre se járok h ott megtanuljak. Sütiket is együtt szoktunk tesómmal és anyukámmal sütni szóval egyedül az se menne lehet :/ a màsik h soha életemben nem szedhetek fogamzásgátlót mert trombózist és tüdőemboliát kaptam tőle 4 hónap szedés után. Tudom h az óvszer meg hosszú távon egy pasinak nem jó.
2014. jan. 9. 21:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz főzni nem baj, csak akarj megtanulni (lehet közös program is, én benne vagyok). Ha nem szedhetsz bogyót, akkor meg gumi van és kész, esetleg spermicidek.
2014. jan. 9. 21:29
 12/19 anonim ***** válasza:
nem is tudtam, hogy az egyetemen van főzés tárgy..én nem jártam egyetemre, viszont tudok főzni. lehet, hogy túlfejlett vagyok (y) :3
2014. jan. 9. 21:32
 13/19 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem jó neki, de ha tényleg szeret, akkor meg fogja érteni. Mi is hasonló okokból gumizunk a párommal, már hat éve.

Főzni bármikor megtanulhatsz.

27/N

2014. jan. 9. 21:33
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha egyébként fullos nő vagy akkor elnézném ezeket.
2014. jan. 9. 21:35
 15/19 anonim ***** válasza:

Beiratkozol egy tanfolyamra hopp meg van.

Egyszerűbb változat veszel egy könyvet,amiben nemcsak receptek vannak.Megtanulsz főzni.

Honnan vetted ,h a gumi nem jó?Olyan pasival nem is kezdjél semmit,aki olyasmit mond neked,h gumival nem jó.

2014. jan. 9. 21:35
 16/19 A kérdező kommentje:
Hát pont ezektől félek :/ ezért félek összejönni vele mert ő tud főzni én meg nem. Ráadásul el sem merem neki mondani..
2014. jan. 9. 21:38
 17/19 anonim ***** válasza:

Ne félj! Ha ő tud, kérd meg, hogy tanítson meg főzni. Jó kis közös program lesz.

Nincs ebben semmi ciki, senki sem szakácsként születik...

2014. jan. 9. 21:41
 18/19 Költőnő? ***** válasza:

dehogy ciki :)

oltári jó tud lenni egy közös főzés/sütögetés :)

2014. jan. 9. 21:49
 19/19 anonim ***** válasza:

Úgy látom ebből a kérdésből, hogy olyan probléma lehet veled, hogy csak nyavalyogsz, aggódsz, felismered mi a baj, de mégse teszel ellene semmit.

Én is sokáig ilyen voltam, ez rossz dolog. és még ha tolerálják is mások, attól még rossz tulajdonság.

Pl itt a főzés, jaj te nem tudsz...

fogadjunk, hogy nem is próbálgatod, csak kijelented, hogy nem megy.

Elhatározás kérdése, én is egyik napról a másikra kezdtem el főzni, de akkor onnantól kezdve minden egyes nap. És teljesen magamtól. A mai netes világban millió honlap van, ahol lépésről lépésre, fázisfotókkal együtt leírják mit hogy készíthetsz el, gyakorlatilag kizárt, hogy elrontsd.

Elhatározás kérdése.

persze, ha nem akarsz főzni, nem muszáj, de ha emiatt te így stresszelsz, akkor akkor semmiből nem áll, hogy változtass rajta. :)

2014. jan. 9. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!