Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves srácok! Titeket nagyon zavarnának ezek a dolgok egy komoly kapcsolatban? 21/L
Lehet, hogy nem jó neki, de ha tényleg szeret, akkor meg fogja érteni. Mi is hasonló okokból gumizunk a párommal, már hat éve.
Főzni bármikor megtanulhatsz.
27/N
Beiratkozol egy tanfolyamra hopp meg van.
Egyszerűbb változat veszel egy könyvet,amiben nemcsak receptek vannak.Megtanulsz főzni.
Honnan vetted ,h a gumi nem jó?Olyan pasival nem is kezdjél semmit,aki olyasmit mond neked,h gumival nem jó.
Ne félj! Ha ő tud, kérd meg, hogy tanítson meg főzni. Jó kis közös program lesz.
Nincs ebben semmi ciki, senki sem szakácsként születik...
dehogy ciki :)
oltári jó tud lenni egy közös főzés/sütögetés :)
Úgy látom ebből a kérdésből, hogy olyan probléma lehet veled, hogy csak nyavalyogsz, aggódsz, felismered mi a baj, de mégse teszel ellene semmit.
Én is sokáig ilyen voltam, ez rossz dolog. és még ha tolerálják is mások, attól még rossz tulajdonság.
Pl itt a főzés, jaj te nem tudsz...
fogadjunk, hogy nem is próbálgatod, csak kijelented, hogy nem megy.
Elhatározás kérdése, én is egyik napról a másikra kezdtem el főzni, de akkor onnantól kezdve minden egyes nap. És teljesen magamtól. A mai netes világban millió honlap van, ahol lépésről lépésre, fázisfotókkal együtt leírják mit hogy készíthetsz el, gyakorlatilag kizárt, hogy elrontsd.
Elhatározás kérdése.
persze, ha nem akarsz főzni, nem muszáj, de ha emiatt te így stresszelsz, akkor akkor semmiből nem áll, hogy változtass rajta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!