Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít a kor, úgy, hogy az egyik tag kiskorú?
Szerintetek milyen kapcsolat lenne egy 16L és egy 24F közt?
Ismerek egy házaspárt ahol 16év korkülönbség van köztük.:O, bár ők már mindketten felnőttek.:)
Előre köszia válaszokat.:)
most itt nem egy dugásról van szó, mert max akkor számít 99,9%-ban csak a külső.
A kérdező valszeg nem ilyesmire gondolt.
Linkelhet nekem bki, bmit, értem én, h fizikailag korán érnek, meg sminkelnek, de akkor is kölykök még.
Egy 24 éves fiatal felnőtt már jó eséllyel dolgozik vagy kezd dolgozni, építgeti az életét, egzisztenciáját, ezek meg még matek témazárókat írnak és adyból írnak röpdogát!
Érted a különbséget???
Nem. De elmondom miért. Egyetemistaként nekem is voltak szexkapcsolataim gimnazista lányokkal.
A szülővárosomból elkerültem egyetemre egy másik városba, de év közben mindig viszonylag sokszor visszajártam a régi gimimbe. Így a fiatalabb lányoknak mindig a szeme előtt maradtam, akikkel tetszettünk egymásnak már akkor is, amikor még én is gimis voltam. Aztán később azokkal is, akikkel már nem is jártunk egy időben a gimibe (ahogy idősebb lettem).
Nyaranta, amikor hosszú távra hazajöttem az egyetemről, három olyan nyár is volt, amikor az év közben megismert és nyár elején felszedett gimnazista lányokkal volt egész nyáron át tartó szexen alapuló kapcsolatom. Legutoljára 23 éves koromban nyáron, egy 17 éves lánnyal, aki azon a nyáron lett 18 éves.
Nem alkalmi szex, hanem olyan kapcsolat, ami egy nyáron át tartott és alapvetően a szexről és a szórakozásról szólt.
akkor is csak szex, még ha több alkalmas is. Meg szórakozás. EZ még nem kapcsolat.
De mondjuk egy 17 (majdnem 18) éves lány meg egy 23 éves srác, az bhogy számolom is: még mindig csak 5 év a majdnem duplája helyett. plusz egy 17-18 éves lány közelebb van már az érettségihez, továbbtanuláshoz/munkához, és Te is épp tanultál vagy befejezted a sulit. Nem dolgoztál még úgy, nem szippantott még be a mókuskerék, még benned volt az iskolásgén.
Aki már dolgozik, saját életet élne (mondjuk 25+) és párkapcsolatot keres, annak nem biztos, h egy kis tini, középiskolás gyerek jó választás, bhogy is nézzen ki. Mert még egy gyerek.
Ooo babam, interneten mar en is ezerszer kimondtam, de eloben meg csak szazszor ( nem szo szerint ertendo!)
igy a legegyszerubb... ha nem mondana, hogy szeret, akkor minek talalkoznatok?
es gondold el, hogynosszejottok... talalkoztok 2-3 hetente... es mitmcsinaltok? Valoszinuleg felfaljatok egymast aztan hazamentek... nagy kalcsolat lenne ez igy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!