Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm lassan kiszeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm lassan kiszeret belőllem s meg mondta azt is nekem hogy haggyam békén, és tetszik neki az egyik barátom, engem szarba sem néz már nov. -óta. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátnőmnek november óta tetszik a haverom s ő azt mondta hogy nem bírta azt hogy egy párszor veszekedtünk megjegyzem nem is tett ellene. Most mindennek elmond engem a barátomat pedig csak cukizza.
2014. jan. 9. 19:35
 1/9 Lávalámpa. ***** válasza:
86%

És te még azon agyalsz, hogy mit tegyél?

Dobd ki a francba, ne legyél már ennyire pina

2014. jan. 9. 19:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd a francba. Neki is jobb lenne úgy.:D
 3/9 anonim ***** válasza:

minél előbb szakíts vele!

legyen már tartásod..

4/9 anonim ***** válasza:
Ne is agyalj rajta,lányok jönnek- mennek
2014. jan. 9. 19:37
 5/9 A kérdező kommentje:
Már szakítottunk...csak azt nem értem hogy miért mondd el utólag minden sz@rnak.
2014. jan. 9. 19:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Mindkettőtöknek jobb lenne a másik nélkül...
2014. jan. 9. 19:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Tudom félsz, de egy asszony nem a világ, légy tökös, dobd ki, elgondolkodik majd!
2014. jan. 9. 19:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha a barátod meg igazi barát, akkor hanyagolni fogja a csajt. Maradjon csak hoppon.
2014. jan. 9. 19:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ...de egy kicsit olyan volt mintha ő dobott volna ki engem...nehéz mivel egy osztályba járunk...
2014. jan. 9. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!