Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem szeret? Mit csináljak?
Hülyeség volt a részedről lefeküdni vele, hiszen kesebb mint 3 hónapja jártatok akkor. Valószínű tényleg csak arra ment ki a dolog, hogy lefektessen valakit. Ha szereten, szakítana rád időt a munka mellett. Nem akarlak megbántani, de szertintem nem sokat jelentettél/jelentesz neki. És elképzelhetőnek tartom, hogy udvariasságból írta, hogy lehet az újrakezdésre remény... már nem akart ennél is jobban megbántani. Így jártál. Felejtsd el, és keress mást. Biztos ő is ezt fogja tenni, mégha te nem is tudsz róla.
2008. júl. 16. 13:38
2/7 A kérdező kommentje:
barátnőm szerint is szeretett mert látszott rajta hogy szerelmes belém! haverjai is azt hitték hogy szerelmes belém! de az egyik haverjával beszéltem és neki nem mondta el hogy szakítottunk! nem értem ezt az egészet sajnos ! hülyeség ez a szerelem:S:(
Szerintem ne keresd, elhiszem, h nehéz lesz, de ne alázd meg magad. Én 2 hete szakítottam a barátommal 3 év után... Én is keresném, de nem szabad! Ha a pasi nem méltat annyira, h keressen, akkor felejtsd el, fiatal vagy még, alőtted az élet :)
Tudom, h nagyon nehéz, de kitartás!!
2008. júl. 16. 14:23
Te ne könyörögj neki,ne is keresd,hagyd.Ha fontos voltál neki és szeretett(vagy szeret még),akkor majd ő keres meg téged.Ha meg nem keress meg,nem voltál számára fontos,akkor meg kár lett volna utána mászkálnod,irogatnod neki stb.
2008. júl. 16. 15:15
Ugyanebben a cipőben járok, csak az én (volt) barátom idősebb 7 évvel! Sajnos ő egész nyáron dolgozik majd vidéken, és ahogy hazajön, másnap már megy is külföldre további munkára. Szóval, nehéz helyzet.
Ő úgy látta jobbnak, hogy ne fájdítsuk egymás szívét, hiszen hetente-kéthetente tudnánk egy napot találkozni, és tudja, hogy biztos benne, hogy kiborulnánk mind a ketten a végére.
Részben megértem. Tudom, hogy Ő is szeretett, sőt, szeret még mindig. Nálatok is ez van. Azt tanácsolom, hogy csak óvatosan keresd, ne zaklasd minden nap - ki tudja, lehet jó barátok lesztek. Vagy - mint a mi esetünkben egyszer már történt - akár újra is kezdhetitek egy kis idő múlva... :)
2008. júl. 16. 19:46
6/7 A kérdező kommentje:
nem értem az egészet a haverjai se...nekik nem beszél a dologról,ők csak annyit végül megtudtak hogy szakítottunk! én félek hogy kihasznál! azt mondta hogy még lehet hogy majd újra akarja kezdeni velem de most nem! (szerintem úgy lesz ha talál vmi jó csajt aki jobb nálam akkor az jó lesz neki de ha nem akkor majd jön vissza)mert nagyon akart menni az egyik discóba ami nem helybe van! én félek hogy majd ha visszajön hozzám az azért lesz mert nem talált senkit és hogy csak legyen valakije!:S
Ha ettől félsz, hogy csak ki akar használni, akkor nem értem a problémát. Ez esetben felejtsd el, hisz nem bízol benne...
2008. júl. 17. 18:38
Kapcsolódó kérdések: