Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, hogy szakítottam?
Figyelt kérdés
Kb egy hónapja szakítottam barátommal. A szakítás azért történt mert távkapcsolatban éltünk, és hétvégente láttam csak. Egyetemista és mikor egyetemen volt akkor mindig eljárt a barátaival bulizni, ami nem baj, csak így keveset beszéltünk, és azért egy kicsit aggódtam is, hogy csinálhat e valamit. Mikor hazajött akkor se mindig én voltam az első, hanem elment a barátaival inni és ez is zavart. Nagyon szerettem, de nem bírtam már hogy ilyen keveset látom, és akkor is mikor itthon volt akkor se mindig tudtunk együtt lenni. Azóta mióta szakítottunk, beszéltünk, és mindkettőnknek nagyon hiányzik a másik, ő vissza akar kapni, de szerintem már nem lenne ugyanaz és előjönnének az eddigi problémák. Viszont nagyon hiányzik, és nem tudom hogy jól tettem e, hogy szakítottam. Szerintetek?2014. jan. 8. 18:05
1/3 anonim válasza:
Szerintem jól, ne fogadd vissza. Te egy kényelmes megoldás voltál, amikor épp nem volt jó dolga (nekem ez jön le abból amit leírtál), és most ez odaveszett. Az ingyenszex persze hiányzik.
Nem kapnád meg azt amit szeretnél, szóval inkább lépj tovább.
2/3 anonim válasza:
Lépj tovább.
Az ember barátnője legyen már fontosabb, mint a hülye kis ivócimborák.
3/3 anonim válasza:
Az észérvek az mondják, ne fogadd vissza. Persze ha szereted, és boldogtalan vagy nélküle... Ezt csak te tudhatod. Talán ha átgondolod ezeket a kérdéseket, az segít: Tényleg ő hiányzik, vagy csak a párkapcsolat? Melyik része hiányzik, amilyennek képzelted, vagy amilyen valójában? El tudod őt fogadni olyannak, amilyen? Látsz arra reális esélyt, hogy nem jönnek elő ugyanazok a problémák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!