Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire jellemzőek, gyakoriak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemzőek, gyakoriak a hatalmas külső kontraszttal rendelkező párok? Mit gondoltok az ilyen párokról?

Figyelt kérdés
Olyan párokra gondolok, ahol az egyik fél nagyon ronda esetleg nagyon kövér, nagyon csúnya arca van stb a másik fél meg nagyon helyes, tipikus szép fiú vagy jó nő.
2014. jan. 8. 16:35
 1/10 A kérdező kommentje:
Természetesen semmi pénz meg egyéb érdek nem játszik szerepet.
2014. jan. 8. 16:36
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
Én nem látok ilyen szélsőségeket. Inkább egy szinten vannak külsőre, jó pasi-jó nő, csúnya pasi-csúnya nő. Nem keverednek.
2014. jan. 8. 16:37
 3/10 anonim ***** válasza:
hát elég furcsa szerintem, de csak mert általában az emberek minden tekintetben hozzájuk illő párt választanak. az ő dolguk, egészségükre, de én azért megnézem őket.
2014. jan. 8. 16:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem túl gyakori, de ettől még alkothatnak jó párt, ők is megtalálták egymásban, amit kerestek.
2014. jan. 8. 16:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Én nem tudok objektív véleményt mondani.
2014. jan. 8. 16:40
 6/10 anonim ***** válasza:
kb mindenki magához illőt keres.
2014. jan. 8. 16:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez akkor jellemző, ha már hosszabb ideje vannak kapcsolatban, és az egyik fél nagyon elhagyja magát, meghízik, terhesség után, esetleg betegség miatt, stb. Itt már nem a külső miatt vannak együtt, hanem a szeretet tartja össze őket.
2014. jan. 8. 16:43
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyire jellemzőek. Semmit nem gondolok az ilyen párokról. Nem hinném, hogy lenne jogom ítélkezni felettük vagy ami alapján vélemény alakulhatna ki in my head. Max örülni ér :), hogy de jó mégse olyan fos a világ, egy kevésbé pop sztár kinézetű embernek is lehet helyes párja. (most mindegy ki a rút kis kacsa) Ennek max örülni érdemes szerintem.

28/f

2014. jan. 8. 16:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Én ismertem ilyen párt,hogy meglepődtem a csajon,hogy ennyire jó pasija van.A srác nagyon sok a barátnőjénél jobb nőknek is tetszett.Ez nem is baj,az ő dolguk.Viszont az már érdekes volt,hogy majdnem úgy néztek ki,mint nővér és öccse.
2014. jan. 8. 18:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Mi a férjemmel kb ilyen pár vagyunk.

Ő helyes, magas, több nő ismerősöm szerint is jó pasi. Sötétbarna haj, barna szem, átlagos, kissé izmos testalkat. 190 centi magas. 24 éves.

Én nem festett szőke, hosszabb hajú, világoskék szemű, vagyok, nem szép az arcom, szerintem csúnya. Molettebb a testalkatom (ilyen is volt amikor megismert) Az a tipikus nagy mell, vékonyabb derék, széles csípő, nagyobb hátsó alkat vagyok. és 175 centi magas.

Neki bejövök így aztán kész. Azért kellettem neki én. Meg a személyiségünk is nagyon összepasszol.

Mégis ki vagyok én, hogy valakire azt mondjam hogy jaj, csúnya a pasija, vagy egy barátomnak, hogy csúnya a barátnője. Nincs róla véleményem, nem az én párom,. Ha annak akivel együtt van tetszik, akkor az az ő dolguk.

Ízlés kérdése minden.

27N

2014. jan. 8. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!