Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemzőek, gyakoriak a hatalmas külső kontraszttal rendelkező párok? Mit gondoltok az ilyen párokról?
Nem tudom mennyire jellemzőek. Semmit nem gondolok az ilyen párokról. Nem hinném, hogy lenne jogom ítélkezni felettük vagy ami alapján vélemény alakulhatna ki in my head. Max örülni ér :), hogy de jó mégse olyan fos a világ, egy kevésbé pop sztár kinézetű embernek is lehet helyes párja. (most mindegy ki a rút kis kacsa) Ennek max örülni érdemes szerintem.
28/f
Mi a férjemmel kb ilyen pár vagyunk.
Ő helyes, magas, több nő ismerősöm szerint is jó pasi. Sötétbarna haj, barna szem, átlagos, kissé izmos testalkat. 190 centi magas. 24 éves.
Én nem festett szőke, hosszabb hajú, világoskék szemű, vagyok, nem szép az arcom, szerintem csúnya. Molettebb a testalkatom (ilyen is volt amikor megismert) Az a tipikus nagy mell, vékonyabb derék, széles csípő, nagyobb hátsó alkat vagyok. és 175 centi magas.
Neki bejövök így aztán kész. Azért kellettem neki én. Meg a személyiségünk is nagyon összepasszol.
Mégis ki vagyok én, hogy valakire azt mondjam hogy jaj, csúnya a pasija, vagy egy barátomnak, hogy csúnya a barátnője. Nincs róla véleményem, nem az én párom,. Ha annak akivel együtt van tetszik, akkor az az ő dolguk.
Ízlés kérdése minden.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!