Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel ma szakítottunk de még tartozok neki egy ajándékkal amin a közös képünk van rajta. Gimisek vagyunk, ő koleszos. Már régóta jóban vagyok az ottani portásokkal és arra gondoltam,hogy ma be viszem neki a párnàt és akarok mellé írni egy levelet. Nem tudom hogy mit irjak neki. Azért szakítottunk, mert már nem szeret. De azt mondta, ha úgy érzi hogy hiányzok neki, akkor ad mégegy esélyt. Én normális voltam vele csak mostanában sokat veszekszunk. Én még szeretem.
2014. jan. 8. 16:24
 1/4 anonim ***** válasza:
velem is ez volt karácsonykor,én a kukában hagytam a karácsonyi ajándékát
2014. jan. 8. 16:25
 2/4 Sajtoreferens ***** válasza:
Verd ki kétszer és felejtsd el.
2014. jan. 8. 16:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Add oda neki az ajándékot, hiszen ha már megvan akkor ne dobd ki. Utána felejtsd el a lányt. Még ha ad is esélyt, szerintem fölösleges lenne újra kezdeni. Amúgy is ki ő, hogy esélyeket agyjon? Inkább amikor ez kijött a száján azt kellett volna mondanod, hogy oké, én is eldöntöm, hogy adjak-e neked esélyt, hogy visszagyere, ha meggondolnád magad. :D
2014. jan. 8. 16:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Csúf elírást vétettem, fáradt vagyok ez a mentségem, kérem ne ítéljenek el! :D
2014. jan. 8. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!